Akın Çelik : Hakem Emeğimizi Gaspetmiştir

Akın Çelik : Hakem Emeğimizi Gaspetmiştir

Denizli Büyükşehir Belediyespor başkan yardımcısı Akın Çelik maç hakemine ateş püskürdü...Hakem Emeğimizi Gasp Etmiştir, Bu Lig Staj Yeri Değildir”

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyespor Bu gün oynamış olduğu Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasını 1-0 kaybetti. Maç sonunda kırmızı beyazlıların As Başkanı Akın Çelik yaptığı açıklama ile maçın hakemlerini suçlayarak “Denizli Büyükşehir Belediyespor’un bugün istanbul’da kaybettiği puanların belirleyicisi profesyonel liglerde 3’üncü maçına çıkan karşılaşmanın Hakemi Sinan Dereci’dir. Hakem maç boyunca hatalı kararlara imza attı. 3. lig hakemler için staj yeri değildir.

Merkez Hakem Kuruluna ve Futbol Federasyonuna bu gibi hatalı kararların bol olduğu maçları araştırmalarını istiyoruz. Bugün İstanbul’da acemi bir hakem yüzünden emeğimiz gasp edilmiştir. İyi Başladığımız maçta her şey istediğimiz gibi giderken ne yazık ki hakemin kötü yönetimi sonuca gitmemizi engelledi. Ayrıca maç boyunca Sancaktepe Belediyespor teknik direktörü Tuğrul Metin karşılaşmanın hakemini sürekli etki altında tutmaya çalışması bir teknik adama yakışmadı. Futbolcumuz Alperen Yazıcı’ya verilen kırmızı kartta hakem pozisyonu görmemesine rağmen teknik direktör Metin Tuğrul ‘un baskısı ve faule maruz kaldığını iddia ederek rol yapan Sancaktepe Belediyesporlu futbolcu nedeniyle hatalı bir kart verdi. Ahmet Aydın’a verilen kırmızı kartta son derece hatalı bir karttı faule maruz kalan futbolcu bile hakeme isyan edip ağır bir karar değil mi hocam demiştir. Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak bundan sonra böyle Hakem faciası yaşamak istemiyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.