Akşener Adayımız

Akşener Adayımız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in seçimli olağanüstü kurultaya gitme kararı almasından sonra herkes tarafından merak edilen konu kurultayın ne zaman olacağı konu idi. O tarih belli oldu.

A+A-

İYİ Parti'de Genel Başkan Akşener tarafından alınmış olan olağanüstü kurultay kararından sonra kurultay tarihi de tespit edildi.  Açıklamalara göre  seçimli olağanüstü kurultay, 12 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alınan bilgilere göre Afyonkarahisar'daki çalıştaydan sonra Genel Başkan Meral Akşener olağanüstü kurultaya gitme kararı vermişti. Parti'nin Divan Kurulu toplantısında ise kurultay tarihinin 12 Ağustos olarak tespit edilmesi kararlaştırıldı.

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, dün yapmış olduğu basın toplantısında, kurultay tarihinin 12 Ağustos olarak düşünüldüğünü ve ortak imzayla Meral Akşener'i genel başkan adayı olarak göstereceklerini ifade etmişti.

Liderimiz Akşener

Meral Akşener’in kendi kararı ile seçimli olağanüstü kurultaya gitme kararı alması gözleri İYİ Parti’ye çevirmişti. Ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sosyal medya hesabından atmış olduğu “ aday olmayacağım” tweeti kafaları karıştırmıştı. Bu sırada Koray Aydın ve Ümit Özdağ, dün de Aytun Çıray liderlerinin arkalarında olduklarını ve tek aday olarak Genel Başkan Meral Akşener’in gösterileceğini ifade etmişlerdi. Koray Aydın, Meral Akşener’in yanında olduklarını, kurultayın demokrasi arenası olduğunu, başla aday çıkarsa da bunun demokratik bir hak olduğunu ama kendilerinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i destekleyeceklerini ifade etmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.