Akşener Buldan'da Yemin Etti

Akşener Buldan'da Yemin Etti

Akşener Buldan'da Yemin Etti

A+A-

Buldan İlçe Binasının açılışı için Buldan’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Alanyazı Meydanında kalabalık bir dinleyici topluluğuna hitap etti.

 

​Meral Akşener PTT binası önünde İlçe başkanı Mehmet TUĞRUL ve partililer tarafından karşılandı. Buradan yürüyerek Alanyazı Meydanındaki parti binasının önüne gelen Akşener burada alanı dolduran vatandaşlara seslendi. Konuşmaya başlamadan önce Akşener’e Buldan işi sıvama ceket, şal ile kendi posterinin bulunduğu Buldan kumaşı hediye edildi. Akşener hediyeler için teşekkür ederek, “iyi ki Buldan’a gelmişim, ceket, şal ve resmimim olduğu güzel bir kumaş sahibi oldum” dedi.

Akşener ardından özetle şunları söyledi:

“İyi Parti hem cesurlar, hem de kadınlar partisidir. Kadınlarımız büyük oranda bize destek veriyorlar. Refah Partisinden itibaren AK partiyi kadınlar iktidara getirmiştir, Allah’ın izniyle biz de kadınları iktidara getireceğiz. Çok sert, çok pis, çok çirkin bir dönemden geçtik. Bunun yanında olağanüstü halle ilgili ortaya çıkan, kaşının altında gözün var desen şikayet edildiği, herkesin birbirinde korktuğu, herkesin birbirine şüpheyle baktığı bir süreçten geçiyoruz. Türkiye konuşamıyor. Benim Denizli’ye, Buldan’a çok büyük bir vefa duygum var. Çünkü biz 2,5 yıl önce bir demokrasi mücadelesi doğrultusunda yola çıktığımızda Denizli Buldan Aydın çok büyük omuz verdiler. Emekle koruk pekmez oldu ve İYİ Parti ağaların uykusunu kaçırıyor. Bugün her birimiz, insanlarımız kedi gibi köşeye sıkıştırılmış, hareket edemez duruma getirilmiş bir durumdayız. Ama ben geçmişten biliyorum ki, 28 Şubat sürecinden biliyorum ki eğer sıkıştırırsanız o kedi sizi tırmalar.

 

Irak’ta, Suriye’de 10’u aşkın sınır harekatı yapıldı. Şu anda da sınır ötesi harekat sürüyor. Geçen gün Erdoğan muhtarlara dedi ki bu daha oyunun başı, ısınma sonrası gelecek. Kardeşim sen bunu futbol maçı mı zannettin. Tamam anladık eski futbolcusun ama bu futbol maçı değil. Bu ana kuzularının kanını vererek, canını vererek Türkiye’yi düşürdüğünüz çukurdan çıkarma harekatıdır. Dün belini büktüğünüz, belini kırdığınız Ergenekon gibi, Balyoz gibi operasyonlara değerli askerlerimizi kumpasla hapsettiniz, askeriyeye karşı, Türk Ordusuna karşı, peygamber ocağına karşı kumpaslar kurmaya kalkıştınız. Sizi Obama aldattı, yardımcısı aldattı, Putin aldattı, Fetö aldattı, şimdi de Trump aldatıyor, tekrar Putin aldatabilir; ve korkuyorum Sayın Bahçeli’ye de beni aldattı diyecek. Ya kardeşim herkes seni aldatıyor. Ya herkes seni aldatacak kadar safsın, yada ehliyetin yok. Bu memleketi yönetecek becerikliliğin yok. Koca ülkeyi bir şirket gibi görüyorsun, orduyu da futbol takımı gibi görüyorsun. Yaptığın her yanlıştan sonra buradaki insanlar acı çekiyor. Fetö’ye teslim ettin, döndün pardon dedin. E kim teslim etti, sen ettin. Sonra ne odu, milletim beni affetsin dedin. Bu kadar aldatmaların karşısında ceremesini çeken sizler, yani vatandaşlarımız sizler affediyormusunuz. Eminim kul hakkı olduğu için Cenabı Allah da affetmeyecektir. Bu kadınların çocuklarının KPSS sorularını çalarak atanmasının önüne geçildi. Ne yaptın peki, aldatıldın. Düzelttin mi peki? Hayır!

AK Partiden kağıt getirmeden işe girmeniz mümkün mü? Hayır! Bir yüzükle yola çıktı, çocuklarının gemicikleri var. Hakkınız helal ediyor musunuz? Ben üstüne üstlük, zehir zıkkım olsun diyorum. Şimdi Afrin’e harekat düzenleniyor. Şehit olan çocuklar bizim evlatlarımız. İYİ parti olarak kahraman Mehmetçiğimizin ve şanlı ordumuzun arkasındayız. Askerlerimiz bozkurt işareti yaparak gidiyorlar. Siz hiç rabia işareti yaparak gidenini gördünüz mü? Savaşa gidenler ya subaylar, yada uzmanlar. Rabia işareti yapanlar uzman olmuyor, onlar bu ülkenin ballı yerlerine yerleştiriliyorlar. Bu ülkenin en önemli kadrolarını işgal ediyorlar. Çıktı dedi ki 20-25 şehidimiz var. Arada 5 can var. Rakam değil 5 hayat var. 5 ananın oğlu, 5 kadının kocası, 5 yavrunun babası var. Ve sen onu rakam gibi görüyorsun. Buradan Allah’ın huzurunda size söz veriyorum, başta ben olmak üzere hiç birimiz beytülmale el uzatmayacağız. Vallahi uzatmayacağız, tallahi uzatmayacağız, billahi uzatmayacağız. Tü yü bitmemiş yetimin hakkına el uzatılmayacak, uzatılan eli de vallahi kıracağız, billahi de kıracağız. Kayırmacılık , iltimas yapılmayacak, yapılmasına müsaade edilmeyecek. Huzurlarınızdan ayrılırken sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

Konuşmanın bitiminde MHP’den istifa eden Buldan Belediye Meclisi üyeleri Murat Ermiş ile Ömer Camioğlu’na parti rozetlerini takan Akşener, Aydın’daki programına yetişmek için Buldan’dan ayrıldı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.