Akşener Denizli'ye Geliyor

Akşener Denizli'ye Geliyor

Akşener Denizli'ye Geliyor

A+A-

İYİ Parti İl Başkanlığı’na atanan Yasin Öztürk, bir ay içinde tüm Denizli ilçelerinde atamaların tamamlanacağını, 3 ay içinde de il kongresinin yapılacağını söyleyerek, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il kongresine katılacağını söyledi.

Denizliinternethaber.net'in haberine göre,Yasin Öztürk, İYİ Parti’nin Ankara’daki genel merkez açılışınasahadaki yoğun çalışmaları nedeniyle katılamadığını söyleyerek, İl Kongresi’nin üç ay içinde yapılacağını söyledi. Denizli ilçelerinin tamamında 1 ay içinde tüm atamaların yapılacağını söyleyen Öztürk, “Genel başkanımız Meral Akşener, il kongremizi onurlandıracak. Bu arada, ilçelerde görev almak için çok sayıda CHP, MHP, Ak Parti, Saadet Partisi mensubu bizimle temasa geçti. Büyük bir heyecan yaşıyoruz. Türkiye’ye umut olduk” dedi.İYİ Parti İl Başkanlığı’na atanan Yasin Öztürk, bir ay içinde tüm Denizli ilçelerinde atamaların tamamlanacağını, 3 ay içinde de il kongresinin yapılacağını söyleyerek, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in il kongresine katılacağını söyledi.

Yasin Öztürk, İYİ Parti’nin Ankara’daki genel merkez açılışınasahadaki yoğun çalışmaları nedeniyle katılamadığını söyleyerek, İl Kongresi’nin üç ay içinde yapılacağını söyledi. Denizli ilçelerinin tamamında 1 ay içinde tüm atamaların yapılacağını söyleyen Öztürk, “Genel başkanımız Meral Akşener, il kongremizi onurlandıracak. Bu arada, ilçelerde görev almak için çok sayıda CHP, MHP, Ak Parti, Saadet Partisi mensubu bizimle temasa geçti. Büyük bir heyecan yaşıyoruz. Türkiye’ye umut olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.