Akyol :Geleceği İnşa Ediyoruz

Akyol :Geleceği İnşa Ediyoruz

Tavas Belediyesi’nin Özelleştirme Daire Başkanlığı’ndan ücretsiz olarak devraldığı, uzun zamandır atıl halde bulunan eski tekel binası ile ilgili hazırladığı projenin animasyon video görüntüleri ve 3 boyutlu çizimleri tamamlandı.

A+A-

Kalabalık bir ekip tarafından Tavas’ın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik uzun süre yapılan araştırmalardan sonra ortaya çıkan projede; sinema, kurs merkezi, nikah salonu, açık ve kapalı düğün salonu, kütüphane, gündüz bakım evi, spor salonu ve kafeterya gibi kültürel ve etkinlik alanları yer alacak.

“Geleceği İnşa Ediyoruz” diyen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Biz bir proje hazırladığımızda üç şeye önem veririz. Çocuklarımızın geleceği, kadınlarımızın mutluluğu ve yaşlılarımızın huzuru.

Bu Kültür Merkezi’nde her yaştan her kesimden insanımızı düşündük. Burada çocuklarımız oynayacak, gençlerimiz öğrenecek, kadınlarımız sosyalleşecek ve yaşlılarımız dinlenecek. 2014’te vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimiz vardı. Hepsini bir bir gerçekleştiriyoruz. Tavasımızda şu an Büyükşehir Belediyemizin yaptığı Kent Ormanı bitmek üzere ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da temelleri atıldı.


Ayrıca Bağlar Mesireliğimize antik bir tiyatro yapıyoruz ve tüm alanı yeniden dizayn ederek ışıklandırmalarla süslüyoruz. Amacımız iki yılda ilçemizde bir sosyal ve kültürel devrim yapmak.

Biz her şeye bir bütün olarak bakıyoruz. Vizyonumuzu her daim geniş tutuyoruz. Bizim için Tavasımızın bugünü değil yarını önemlidir. Bu sebeple de attığımız her adımı yıllar sonrasını düşünerek atıyoruz.

En kısa sürede burada çalışmaları başlatacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsun. 2018 yılı bitiminde Tavas, tarihinin en görkemli seviyesine ulaşacak. Rabbim şimdiden hayırlı uğurlu etsin. Her şey Tavasımız ve hemşerilemiz için…” dedi.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.