Allah Bir Daha Yaşatmasın

Allah Bir Daha Yaşatmasın

Sarayköy’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vatandaşların yoğun katılımları ile kutlandı.  Törende gökyüzünde ayın hilal hali ve bir yıldızın görüntüsü, Türk bayrağındaki ay yıldızı simgelemesi ile 15 Temmuz’a damgasını vurdu.

A+A-

Sarayköy ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü değişik etkinlikler ile kutlandı. Evvela Sarayköy protokol üyeleri ve vatandaşlar Hükümet Konağı önünde Milli Birlik Yürüyüşü’nü yapmak için toplandı. Mehteran takımı ve efelerin de eşlik ettiği yürüyüş Atatürk Parkında sonlandı.

Atatürk Parkında süren 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde mehteran takımı sahneye çıktı. Daha sonra 15 Temmuz gecesini anlatan videolar gösterildi.

Ardından  Sarayköy Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi zeybek oyununu sergiledi. Ozan Nihat ve Serdar Can Sönmez’in kahramanlık türkülerini icra ettikleri gecenin ilerleyen saatlerinde alana kurulmuş olan dev led ekranda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki konuşması dinlendi.

Vatandaşlar Atatürk Parkında yapılan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Türk bayrağını dalgalandırdılar ve bu sırada gökyüzünde de hilalle yıldız birleşmesini görenler duygulandı. Vatandaşlar, gökyüzündeki ay ve yıldızın fotoğrafını çekip o anı ölümsüzleştirdiler.

Allah Bir Daha Yaşatmasın

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2 sene evvel olduğu gibi bugün de nöbetlerini tutarken 15 Temmuz şehitleri ve gazilerini de saygı ile sevgi ile şükranla andıklarını, bu şükran ve teşekkürleri başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere memleketin bekası, bayrağın dalgalanması için bin senedir bu coğrafyada canını feda etmiş olan tüm şehitlere sunduklarını, 15 Temmuz 2016’da evinden çıkıp alana indiklerinde tek düşüncelerinin vatan ve bayrak olduğunu, 15 Temmuz’da ezanına, vatanına, bayrağına ve namusuna sahip çıkmış bir milletin olduğunu, o gece hainlerin hesaplarının başlarına geçtiğini, doğrulttukları namlunun kahraman milletin önünde kendilerine döndüğünü, Allah’ın millete aynı acıları tekrar göstermemesini dilediğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.