Allah Nazarlardan Saklasın Sizi!

Allah Nazarlardan Saklasın Sizi!

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, MHP Denizli İl Yönetimini makamında kabul etti.

A+A-

Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçen FETÖ’nün darbe girişimi, ülkenin bir anda olumlu yönde havasını değiştirdi. Milli iradeye yapılan bu saldırı girişimi Ankara siyasetini de aynı karede birleştirdi. Bu olay sonrası aynı gece başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli milli iradeye yapılmak istenen bu darbe girişimine sert tepki göstererek demokrasi vurgusu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye o karanlık geceyi aydınlatacak olan ‘Demokrasimize sahip çıkalım. Meydanlara inin’ çağrısında bulundu. Yaklaşık 28 gün boyunca farklı görüşlerden milyonlarca kişi demokrasi nöbetinde buluştu. Nöbetlerin finali ise büyük bir mitingle yapılmak istendi. İktidarın yanı sıra muhalefet partileriyle birlikte tüm Türkiye, büyük buluşmaya davet edildi. 7 Ağustos’ta Yenikapı’ daki miting, tüm dünyaya bir mesaj niteliğindeydi. Mahşeri kalabalığın yaşandığı mitinge 5 milyonun üzerinde katılım oldu. Tüm dünyanın yakından takip ettiği mitingde ülke siyasetinin liderleri 79 milyona hitap etti.

Büyük buluşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli birlik ve beraberlik mesajları verdi. Genel siyasetteki bu gelişmeler yerel siyasete de yansıdı.

 

MHP İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NA ZİYARET

MHP İl Yönetimi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, Merkezefendi Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Ebru Leman Kalkan, Hamdi Soylu ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret sıcak bir ortamda gerçekleşti. Genelden yerele siyasetin konuşulduğu ziyaret sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, misafirlere anlamlı bir hediye sundu. Adli yıl açılış töreni öncesi külliyede özel bir odada bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin birlikte oturdukları ve tebessüm ettikleri fotoğraf karesini MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’e takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.