Altın Fiyatları Düştü mü?

Altın Fiyatları Düştü mü?

Çeyrek ve gram altın ne kadar?

A+A-

Altın fiyatlarının güncel durumu merak konusu oldu.

Haftanın son işlem gününde yatırımlarını akıllıca şekillendirmek isteyen vatandaşlar, özellikle çeyrek ve gram altının bugünkü fiyatını araştırıyor. Dün, alış ağırlıklı bir seyir izleyen altını gram fiyatı, gün içinde en yüksek 152,8 lirayı görmesi sonrası önceki kapanışa göre yüzde 0,22 değer kazanarak günü 151,9 liradan tamamladı.

Peki şuan çeyrek ve gram altın ne kadar?

Altın fiyatları için vatandaşların araştırması devam ediyor.

Gerek yatırım gerekse hediye amaçlı satın alma gerçekleştirecek olan milyonlarca kişinin sorguladığı gram ve çeyrek altın fiyatı, küçük değişiklikler sergiliyor. Peki merakla araştırılan gram ve çeyrek altın fiyatları haftanın son gününde ne kadar oldu?

İşte 13 Ekim Cuma gününe ait fiyatlar ve detaylı bilgiler

Altının gramı 152,4 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı’da çeyrek altın 250, Cumhuriyet altını 1.019 liradan satılıyor. Altının gram fiyatı güne yükselişle başlamasının ardından 152,4 lira seviyelerinde dengelendi.

Dün, alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, gün içinde en yüksek 152,8 lirayı görmesi sonrası önceki kapanışa göre yüzde 0,22 değer kazanarak günü 151,9 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 10.15 itibarıyla yüzde 0,3 artışla 152,4 liradan alıcı bulurken, Kapalıçarşı’da çeyrek altın 250 lira,Cumhuriyet altını da 1.019 liradan satılıyor.

Küresel piyasalarda doların değer kaybetmesinden pozitif etkilenen altının ons fiyatı ise hafta başından beri devam eden yükselişini bugüne de taşıdı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.