Altyapınız Eksikse Belediyecilik Çöker!

Altyapınız Eksikse Belediyecilik Çöker!

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli'deki yağışların ardından mahallelerin sorunlarını yerinde incelemeyi sürdürdü.

A+A-

İlbadı Mahallesinde çalışan Arslan, ". Denizli böyle bir belediyecilik anlayışını, her yağmurdan sonra böyle bir faturayı hak etmiyor. Belediyeciliği gösterişli faaliyet yürütmek zannedenlere hasarın, acının kalbinden sesleniyorum" ifadesini kullandı.

Milletvekili Arslan'ın açıklaması şöyle:

"Merkezefendi İlçe Başkanımız Sedat Demirci ve meclis üyelerimiz ile birlikte, ilimizde yaşanan tüm sorunların takipçisiyiz. İlbadı Mahallemiz, Denizli’de birçok ilçemizde yaşandığı gibi, altyapı sorunlarını en derinden yaşayanların başında geliyor.

Yoğun yağışın faturası, eksik altyapı çalışmaları nedeniyle mahallelimize zarar olarak geri dönüyor. Belediyeciliği "gösterişli faaliyet yürütmek" zannedenlere, acının kalbinden sesleniyorum:

Altyapınız yoksa belediyecilik anlayışınız çöker! Hiçbir mahalleli Denizlimizde bu ağır faturayı hak etmiyor. İlbadı Mahallemiz, devam eden sel baskınlarından en çok zarar görenler arasında.

Büyükşehir Belediyesi hala önlem alabilmiş değil. Sel olaylarını yüzyılın dev alt yapı projesiyle sürdürmeye çalışanlar, sel sonrasında zararların giderilmesi ve selin pisliklerinin temizlenmesi için de bir çalışmanın yapılmadığını görüyoruz.

Denizli'nin çok daha planlı bir altyapı çalışmasına ihtiyacı varken önlem almayan, sel sularına seyirci kalan belediyecilik anlayışına bir anlam veremiyorum.

Denizli'nin farklı mahallelerinde yaşanan sel felaketi nedeniyle zarar uğrayan tüm hemşehrilerime geçmiş olsun diyorum. Zararlarının karşılanması, temizliklerinin yapılması,bu konuda gerekli önlemlerinin alınması için yetkilileri acilen göreve çağırıyorum."

Kazım ARSLAN

CHP Denizli Milletvekili

TBMM Yeni Halkla İlişkiler Binası Oda No. 4038 ANKARA

Tel.: 03124205654-55

Faks:03124202133

Cep: 05322173848

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.