Amaçlarına Ulaşamayacaklar

Amaçlarına Ulaşamayacaklar

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çameli’de esnaflara ziyarette bulundu ve belediye parkında ve İmamlar mahallesiyle Belevi mahallelerinde vatandaşlar ile buluştu.

A+A-

Şahin Tin, Türkiye’nin PKK terör örgütünün beslemiş olduğu Kandil bataklığını kurutma noktasında kararlı olduğunu ifade etti. PKK, PYD, YPG vb. terör örgütlerinin Türkiye’nin karşısına bilerek çıkarılan piyonlar olduğunun altını çizen Milletvekili Şahin Tin, kendilerinin emperyalizmle, Siyonizm ile mücadele ettiklerini, senelerce Doğu ve Güneydoğu’da, ardından Irak’ın kuzeyinde, Afrin’de değişik isimler ile karşımıza bu hain şebekeyi çıkardıklarını, arkalarında kim olursa olsun, bunların kökünün kazınacağını belirtti.

 “HAİNLERİN TEPESİNE BİNECEĞİZ!”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin, Cerabrus’u, Afrin’i ‘Zeytin Dalı’ ve ‘Fırat Kalkanı’ harekâtıyla nasıl başlarına geçirdilerse oraları hainlerden nasıl temizledilerse, kahraman ordunun Kandil’de de bu hainlere haddini bildireceklerini ve yok edeceklerini, Türkiye’nin başına musallat olan bu örgütün sonunun geldiğini, artık Doğu ve Güneydoğu illerinde etkinliklerini iyice kaybettiklerini, senelerce kandırdıkları Kürt kardeşlerin, bunların kimlerin maşası olduklarını gördüğünü, artık bölge halkından da destek görmeyen örgütün, sınır ötesinde Türkiye düşmanlarının kucağında varlık mücadelesi verdiğini, hükümetin bu konuda kararlı olduğunu belirtti.

 “HEPSİ EMPERYALİZM VE SİYONİZMİN UŞAĞI”

Milletvekili Şahin Tin, kendilerinin bunların ağababalarını bildiklerini, son dönemlerde, bunların koruyucusu olduklarını iyice açık ettiklerini, artık coğrafyamızda kartların açık oynandığını, herkesin niyetini açıkça ortaya koyduğunu, bölgede hak ile batılın mücadelesi olduğunu, Emperyalizmin, Siyonizmin uşaklarının bazen PKK, bazen PYD, bazen YPG, bazen de DEAŞ olarak karşılarına çıktıklarını ve hepsinin de kaynağının belli olduğunu dile getirdi.

“AK PARTİ’Yİ ENGEL OLARAK GÖRÜYORLAR”

Milletvekili Şahin Tin, AK Parti iktidarının, son dönemde emperyalizmin, Siyonizmin planlarını fark ederek gerçekleşmesine müsaade etmeyeceğini ortaya koyduğunu, bu sebeple Türkiye’yi AK Parti’nin yönetmesini istemediklerini, döviz kurlarındaki operasyonun, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının maksatlı şekilde kredi notunu düşürmelerinin, ülke ekonomisinde sıkıntı varmış gibi göstermeye çalışmalarının, AK Parti iktidarını amaçlarının önündeki en büyük engel olarak görmelerinin sonucu olduğunu ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.