Amigo Ali Kendini Hatırlattı

Amigo Ali Kendini Hatırlattı

Denizli ilinde, stada girmeme cezası olduğu için tribüne giremeyen, bu yüzden vinç kiralayıp stat duvarları arkasından sepette maçı izleyince 15 gün hapis cezası almıştı.

A+A-

Denizlispor amigosu Ali Demirkaya, tahliye olduğunda yapmış olduğu etkinlik ile dikkatleri çekti. 3 davulcu ve 2 zurnacı kiralayıp cezaevi önündeki üst geçide 'Mahkumlara Af' yazan afiş astıran Demirkaya, güvenlik kuvvetlerini harekete geçirdi.

Vinç Getirmişti

Spor karşılaşmalarını izlemekten men edildiğinden polis merkezine imza veren Demirkaya, Denizlispor'un bir ay evvel evinde Gaziantepspor’la oynamış olduğu lig maçı esnasında Denizli Atatürk Stadı'ndaki maraton tribünü arkasında bir vincin sepetine çıkarak, tribünlerdeki taraftarları buradan coşturmuştu. Müdahaleden sonra vinçten indirilen Demirkaya, olaydan kısa zaman sonra ceza aldı ve 15 gün Denizli Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda kaldı. Bugün cezaevinden tahliye olan Demirkaya, arkadaşları tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı.

Cezaevi kapısından çıkan Demirkaya evvela üst geçide 'Mahkumlara Af, Efsane Amigo Geçmiş Olsun' yazan bir afiş astırdı. Daha sonra da davul zurna çaldırılmaya başladı. Çıkan gürültü üzerine cezaevi önündeki jandarma ekipleri geldi ve topluluğu cezaevi kapısının önünden uzaklaştırdı ve uzun süre gürültü yapılmaması ile alakalı uyarı yaptı ama buna rağmen Demirkaya ve arkadaşları, davul çalınmasında ısrarlı davrandı. Bu defa görevlilerin ihtarı üzerine cezaevi çıkış kapısı karşısındaki kaldırıma geçen grup, burada davul ve zurna ile kutlama yapmak istediler.


Basın açıklaması yapmak isteyen Demirkaya'ya, izni olmadığı gerekçesi ile jandarma ekipleri müdahale edip, izin vermedi. Demirkaya, Denizlispor için hapse girdiğini, Denizlispor'un ve kendi adını artık tüm dünyanın öğrendiğini ve tahliye olduğunu belirtti.

Ali Demirkaya'nın arkadaşlarıyla beraber cezaevi önünden ayrılmasından sonra zabıta ekipleri üst geçitte asılı olan afişi indirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.