Ankara'da Görücüye Çıktı

Ankara'da Görücüye Çıktı

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesine ait tekstil ve dokuma ürünlerinin yer aldığı sergi ‘Denizli Tekstil Günleri’ Ankara Zafer Çarşısı’nda açıldı.

A+A-

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesine ait tekstil ve dokuma ürünlerinin yer aldığı sergi ‘Denizli Tekstil Günleri’ Ankara Zafer Çarşısı’nda açıldı. Denizli Milletvekili Şahin Tin sergiye katılarak tekstilcilere destek verdi ve Ankaralıları davet etti.

Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük Mahallesi’ndeki tekstil ve dokuma esnaflarının yöresel el sanatları ve dokuma ürünlerini sergileyerek satışa sunduğu ‘Denizli Tekstil Günleri’ Ankara Zafer Çarşısı'nda açıldı. Sergiyi gezerek esnaflara destek veren Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ankaralıları sergiyi ziyaret etmeye ve yöresel ürünleri görmeye davet etti. 

Zafer Çarşısı’ndaki Ankara Büyükşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Galerisinde ‘Denizli Tekstil Günleri’ sergisine Kızılcabölük’ten katılan esnaflar, Ürünlerin sergilendiği ve satışa sunulduğu sergiye Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, Kızılcabölük’ün en önemli gelir kaynaklarının başında gelen tekstil ve dokumanın özellikle son yıllarda büyük bir gelişme gösterdiğini söylediler.

Ürünlerin sergilendiği alanda esnafları ziyaret ederek sohbet eden Milletvekili Şahin Tin, Kızılcabölük el dokuma ürünlerinin Ankaralılar tarafından tercih edilen ürünler arasında olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Ankara zafer çarşısında Denizli’den hemşerilerimiz yaklaşık bin yıldan beri üretilen doğal tekstil ürünlerini sergilemek ve bu ürünlerin satışını yapmak üzere Kızılcabölük’ten tekstil üreticilerimiz buradalar. Bizde hem sergi hem de satış anlamında açtıkları bu ticaret sergisinde onları yalnız bırakmamak ve destek olmak gayesiyle kendilerini ziyaret ediyoruz. Sergi ve satışın aynı anda yapıldığı bu organizasyona katılan esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz. Bu ve benzeri çalışmaların devamı dileğiyle ticaret sergisine katılan esnaflarımıza başarılar diliyoruz. Aynı zamanda da Ankara da yaşayan tüm vatandaşlarımızı zafer çarşısına Kızılcabölük ürünlerini görmeye davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.