Annelerin Yüzü Güldü

Annelerin Yüzü Güldü

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Anneler Günü’nde ilçede bulunan anneleri unutmadı.

A+A-

Sarayköy Belediye Kültür Merkezi’nde organize edilen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Konseri’nde anneler ile buluşan Başkan Özbaş, kendisinin 30 bin annesi, bacısı, kardeşi olduğunu, hepsinin evladı olarak onların anneler gününü canı gönülden kutladığını ifade etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Anneler Günü”nde ilçedeki anneler ile buluştu. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Konseri’ne Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkanı Yardımcısı Mestan Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen ve vatandaşlar katılımda bulundu.

HEDİYELER VERİLDİ

Konserden önce misafirlere hediyeler verildi ve pilav ikramı yapıldı. Daha sonra Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi salonunda yapılan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Konseri Ses sanatçısı Erol Çifçi şefliğinde gerçekleşti.

Konser esnasında Başkan Özbaş, vatandaşlar ile şarkı söyledi ve karşılıklı oynadı. Sarayköylü anneler Anneler Günü’nü doyasıya kutladılar.

EN BÜYÜK MUTLULUK

Anneler Günü’nün öneminden bahseden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bugünün çok özel bir gün olduğunu, annelerin cennet ile müjdelendiğini, Peygamber efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisine karşılık bulmuş değerli büyüklerin anneler olduğunu, bu coğrafyayı hepimize yurt yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgili annesi Zübeyde Hanım olmak üzere bir annenin neler yetiştirebileceğini kimleri yetiştirebileceğini ve o annenin yetiştirdiği evlatların nelere kadir olabildiğini herkesin çok iyi gördüğünü, bugünde değerli annelerle bir araya gelmek istediklerini ve bu özel etkinliği gerçekleştirdiklerini,  onlar ile beraber şarkılar söylediklerini, kendileri için en büyük mutluluğun etkinlikten sonra annelerin yüzlerinin gülmesi olduğunu belirtti.

Konserden sonra tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan ses sanatçısı Erol Çifçi, Türkiye’nin her yerinde konserler verdiklerini, okullar kurduklarını ama ilk kez bu kadar ilçesi için çalışan insanları için bir şeyler vermek için çırpınan bir adam ile Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile tanıştığını, vurguladı ve sanata ve kültüre verdiği değerden ötürü kendisine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.