Apple’ın Başı Dertte Olabilir

Apple’ın Başı Dertte Olabilir

Geçtiğimiz ay Apple tarafından büyük bir hevesle tanıtılan İphone Xs ve Xs Max’lerde çıkan hata büyük sorunlara yol açtı.

A+A-

Teknoloji devi Apple tarafından 12 Eylül'de tanıtılan iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde yaygın bir şekilde şarj sorunu yaşandığı ifade edildi. Forbes dergisinin iddiasına göre telefonlar toplatılabilir.

 

Amerikan teknoloji sitelerinden alınan haberlere göre; hem iPhone XS hem de iPhone XS Max’lerde de aynı sorun yaşanıyor. Cihaz şarja takıldığı esnada ekran kapalıysa, yani telefon standby modunda ile şarj aleti devreye girmiyor. Bazı kullanıcılar telefonlarının şarj olmaya başlaması için ekrana dokunmak zorunda kaldıklarını, bazıları da şarj kablosunu çıkarıp yeniden takmak zorunda kaldıklarını ifade ettiler. Bazı kullanıcılar ise telefonun şarja takıldığında kitlendiğini dile getirdi.

DENEYDE İKİ XS ÜÇ XS MAX ŞARJ OLMADI...

Popüler YouTube kanalı Unbox Therapy de, bu problem bir video ile ele aldı. Videoda, denenen iki iPhone XS ve üç iPhone XS Max modeli şarj aletini görmedi ve şarj olmaya başlamadı. Sorunun çok sayıda forumda da paylaşıldığı ifade ediliyor.

Apple’ın 12 Eylül’de tanıtmış olduğu yeni iPhone modelleri yüksek fiyatları ile dikkatleri çekmişti. iPhone XS Max’in Türkiye’deki başlangıç fiyatının 10 bin TL’yi aşmasına kesin gözü ile bakılıyordu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.