Araçta Ailesi De Vardı

Araçta Ailesi De Vardı

Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem'in, dün gece eşi ve çocukları ile beraber otomobili ile seyir halinde giderken saldırıya uğradığı öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem’in aracına dün gece yanlarına yaklaşmış olan başka bir araç tarafından ateş açıldı. İrdem ve ailesinin saldırıdan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Gelen ilk bilgilere göre, Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem'in aracı, dün akşam saat 23.30 civarlarından eşi ve çocukları ile beraber Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi yeni yolda seyir halindeyken yanına yaklaşmış olan başka bir araçtan kimliği belli olmayan kişi ya da kişiler tarafından 4 el pompalı silah ile ateş edildi.

Araçta Hasar Oluştu

Aracın sağ tarafında ağır hasar oluştu ve camları kırıldı. Saldırı sonucunda araçta bulunan Asbaşkan Necip İrdem ve ailesi yara almadan kurtuldular. Asbaşkan İrdem olayın şokunu atlatmasının ardından  acil bir şekilde polis ekiplerini arayıp ihbarda bulundu. İhbarın alınması ile olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Asbaşkan Necip İrdem ve ailesi ifadeleri alınması için Kınıklı Polis Karakoluna götürüldü.

Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.