Aralık Ayında Teslim Edilecek

Aralık Ayında Teslim Edilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sarayköy Belediyesi ortaklığı ile yapımı süren 410 Sarayköy TOKİ Konutlarının stoklarda kalan 85 konutun hak sahiplerine ulaşması için kura çekiliş töreni yapıldı.

A+A-

Kura çekiliş törenine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş,  TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu ve vatandaşlar katılımda bulundu. Törene saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinden sonra başladı.

ANAHTAR TESLİM ARALIK AYI

Sarayköy TOKİ konutları hakkında bilgi veren TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu, 85 TOKİ konutunun hak sahiplerine verileceğini, yedekler ve asiller olacağını, şu anda konutların yapımının sürdüğünü, müteahhit firmasından aldıkları bilgiye göre aralık ayı içinde konutların teslim edileceğini ve herkese hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN TOKİ MÜJDESİ

Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, büyük hizmetlerden birisi olan alt yapı ile tüm şehrin tamamının değiştiğini, yüzde 97 alt yapının bittiğini, hiçbir ilçede olmayan doğalgazın bu şehre geldiğini, TOKİ konutlarında da doğal gaz hizmetinin olduğunu, pek çok yeniliği Sarayköy ile buluşturduklarını, merkez ilçelerde olan Pamukkale ve Merkezefendi gibi metropol, vizyon ilçelerine aday bir şehir geldiğini, kendisinin şimdiden hak sahiplerini kutladığını, konutlarda mutlu ve huzurlu oturacakları nice güzel günler, yıllar dilediğini ifade etti.

Konuşmalardan sonra 2+1 konutlarının ilk kura çekilişini Belediye Başkanı Özbaş yaptı. Başkan Özbaş, Fatma Karasakal’ın ismi olarak çekti. TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu ise kurada 2+1 konutlardan Fatma İnceoğlu’nun ismini çekti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.