Arslan: ''Çok Bağıran Koltuk Kapıyor''

Arslan: ''Çok Bağıran Koltuk Kapıyor''

Arslan: ''Çok Bağıran Koltuk Kapıyor''

A+A-

Ne söylediğini bilmeyen, ağızından çıkanı kulağı duymayan Ayhan Oyan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti her şeye rağmen dimdik ayakta iken, hangi devleti yıkarak yeni bir devlet kuracak ? Eğer böyle bir planları varsa, kursa kursa ancak bir kabile devleti kurabilir. Onların Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkarak yeni bir devlet kurmaya güçleri yetmez, CHP olarak asla buna müsaade etmeyiz.

ÇOK BAĞIRAN KOLTUK KAPIYOR

AKP’nin yeni yönetiminde yer bulamayan Ayhan Oğan bindiği dalı kesiyor. Çok bağıranın, sırtını tarikata yaslayanın koltuk sahibi olduğu yeni Türkiye’de unvansız kalan Ayhan Oğan, birilerine hoş görünmek uğruna Türkiye Cumhuriyeti devletini dinamitlemeye kalkmıştır. Cumhuriyetin kuruluşundan beri Ayhan Oğan gibileri her zaman kurmaya değil, yıkmaya meyletmiş ancak başaramamıştır. Ayhan Oğan gibileri gerçeğin değil, dönen rüzgarın peşinden gitmeyi tercih etmiştir.

AYHAN OĞAN 12 EYLÜL'ÜN HESABINI VERSİN

Onun gibiler 12 Eylül 2010 referandumunda “evet” için avaz avaz bağırdılar, yargıda, emniyette, orduda devleti 7 yıl içinde çöküşün eşiğine getirdiler. Ayhan Oğan’ın tasavvur ettiği devlet, 7 yılda yeterince bela saçtı. FETÖ'cuları besledi, büyüttü, devletin ve milletin başına bela etti. Şimdi bu belayı temizlemek için uğraşmak varken Cumhuriyeti yıkmaya yeltenen bir gaflete düşmüştür. Bu olup bitenlerden ders almayanlar, sanki hiçbir şey olmamış gibi açıklamalarda bulunuyorlar.

FETO darbesi başarıya ulaşsaydı ilk sıraya geçip hocalarının ayağına kapanacak isimler, bugün kendilerini temize çıkarmak adına etrafta en çok bağıran isimlerdir.

Ayhan Oyan 12 Eylül 2010 referandumunda “evet” vermişti. Bu zatın 7 yıl önceki şu sözlerine bakın, kininin düzeyini göreceksiniz:

”Kemalist, Türkçü, laikçi bir düzen yıkılıyor, yerine eşitlikçi bir düzen geliyor. Çok önemli olan bu eşiği atlatabilirsek yeni bir anayasa için de adım atabiliriz.”

 Şimdi dikkatlice bakalım, Ayhan Oğan'ın 7 yıl önce “yıkılıyor” dediği düzenden FETO darbesi çıkmıştır. Verdiğin “evet” oyuyla cemaat hakimleri ve savcıları, cemaat askerleri ve imamları darbeye kalkıştı.

Şimdi Oğan'a soruyorum:

Öncelikle 2007’den beri olup bitenler için, 2010 sonrası yaşananlar için sen de hesap verecek misin? Orduyu o karanlık geceden Kemalist, yurtsever ve milliyetçi askerler kurtardı. Yargılanıyorlar diye alkış tuttuğun, kumpaslarla içeriye atılan, 7 yıl boyunca seyrettiğin, elini ovuşturduğun, yalanlarla lekelemeye kalktığın Atatürk’ün onurlu askerleri, hakimleri, akademisyenleri bu cemaatleşmeyi size önceden söylediler, darbe için uyardılar, ama siz duymazlıktan geldiniz. Hatta “Ergenekon,Balyoz ve Casusluk davalarının savcısıyız” dediniz. Şimdi o onurlu komutanların tamamına yakını berat etti, bir kısmı işine döndü, kimisi terfi almaya başladı. Ayhan Oğan, sen hala hangi yeni düzenden ve hangi devletten bahsediyorsun ?

Şunu açıkla belirtiyorum:

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetten, İnönü'nün getirdiği demokrasiden nasibini almamış olanlar, sen ve senin gibiler kursanız kursanız kabile devleti kurarsınız… Devleti ayağa kaldırmaya, güçlendirmeye değil, tarikatlarla ülkeyi yönetmeye devam ediyorsunuz. Senin 12 Eylül referandumunda destek verdiğin ağababaların dahi devleti ve millet yıkamadı, şimdi sana mı kalmış laik Cumhuriyeti yıkmak, yeni bir devlet kurmak !

Ayhan Oğan, çok bağırınca kimin ve neyin bayiliğini alacağını sanıyorsun? Ayhan Oğan gibileri geçen hafta Atatürk heykeline saldıran meczubun okumuş halidir. Konuştukça batan, toplumun ortak birikimlerine düşman, kurucu ilkelere haince yaklaşan, devletin varlığına tehdit olan bu gibi kişiler hakkında susan cumhuriyet savcıları artık devreye girmeli, uzun süren “tatillerini” yarıda kesmeli, artık görmeyen gözlerini açmalıdır. 12 Eylül 2010 referandumunda “yetmez ama evet” diyen Ayhan Oğan’ın bu hadsizliğinin sonrasında savcıların “yetti artık” diyerek soruşturma açması kaçınılmazdır.

Ayhan Oğan, varlığını Cumhuriyete borçlu olduğunu unutma! Laik Cumhuriyeti yıkmak senin ne haddine! Çadır bile kuramayacak insanların tv kanallarında dolaşması, bir dönem parti yönetimlerine girmesi, siyasetin geleceği açısından kaygı verici ve düşündürücüdür.

Ayhan Oğan; bugüne kadar devlet hayatında neyi kurabildin, neyi koruyabildin de yeni devlet kurmaya cesaret ediyorsun! Koltuk uğruna aklına geleni konuşan, gaflet ve delalet içinde kaybolan, çok konuştukça işe yaradığını sanan, iktidara zarf atmak için cumhuriyete meydan okuyan bu gibi Türkiye Cumhuriyeti düşmanları hakkında derhal işlem başlatılmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.