Arslan ve Sancar'dan Zafer Bayramı Açıklaması

Arslan ve Sancar'dan Zafer Bayramı Açıklaması

CHP Denizli İl Binası'nda gerçekleştirilen basın toplantısında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemi belirtilen açıklamayı Kazım Arslan ve Teoman sancar birlikte yaptılar.

A+A-

CHP Denizli İl Binası'nda CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'nın ve CHP Denizli İl Başkanı H.Teoman Sancar'ın katılımı ile basın toplantısı gerçekleştirildi. 

Yapılan açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve öneminden bahsedilirken 30 Ağustos Salı günü saat 20.00'de Denizli Atatürk Stadı'nın önünden yürüyüş başlayacağı belirtildi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı şiddetle kınayan Sancar, 30 Ağustos'da gerçekleşecek yürüyüşün öneminden bahsederek gerçekleştirilen basın toplantısının amacının yarın gerçekleştirilecek olan yürüyüşe Denizli halkını davet etmek olduğunu belirtti. 

Sancar, yarın gerçekleştirilecek yürüyüşe tüm Denizli halkını davet etti.

Yürütülen soruşturmalarda iktidar adaletli davranmalı! CHP Denizli İl Binası'nda gerçekleşen basın açıklamasında çarpıcı açıklamalarda bulunan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, bir gazetecinin sorduğu  "Siyasiler FETÖ soruşturması kapsamında yargılanacak mı?" sorsuna cevap verdi. Arslan "Siyasete FETÖ'yü karıştırmıyorlar. Eğer karıştırırlarsa AK Parti milletvekili sayıları düşer ve böylelikle hükümette düşer" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.