Asansörle Duvar Arasında Sıkışan İranlı İşçi Öldü

Asansörle Duvar Arasında Sıkışan İranlı İşçi Öldü

Denizli'de, inşaat halindeki bir binada çalışan İran uyruklu işçi 45 yaşındaki İbrahim Shafı, asansör boşluğuna inerken aniden asansörün çalışması sonucu kabin ile duvar arasında sıkışarak ağır yaralandı.

A+A-

Denizli'de, inşaat halindeki bir binada çalışan İran uyruklu işçi 45 yaşındaki İbrahim Shafı, asansör boşluğuna inerken aniden asansörün çalışması sonucu kabin ile duvar arasında sıkışarak ağır yaralandı. Duran kalbi sağlık ekiplerince tekrar çalıştırılan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Shafı, hayata tutunamadı.

 

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında, Denizli Büyükşehir Belediyesi arkası, Eflatun Sokak girişindeki binada meydana geldi. Dört katlı bir binada inşaat işçisi olarak çalışan İranlı İbrahim Shafı, birinci katta, asansör boşluğuna merdiven indirmeye çalışırken, asansörün aniden çalışması sonucu duvarla kabin arasında sıkıştı. Shafı'nın sıkıştığını gören arkadaşları, itfaiye ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, ağır yaralanan Shafı'yı sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri kalbi duran Shafı'yı, kalp masajıyla tekrar hayata döndürdü. Binadan çıkartılarak sedyeyle ambulansa bindirilen Shafı, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Shafı kurtarılamadı. Polis, olayla ilgiil soruşturma başlattı.

 

Shafı'nın kaçak olarak inşaatta çalıştığı, eşi ve çocuğunun İran'da yaşadığı, Avrupa'ya gitmek için vize beklediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.