Aşıklar Acıpayam'da Atıştı

Aşıklar Acıpayam'da Atıştı

Aşıklar Acıpayam'da Atıştı

A+A-

Acıpayam Belediyesi tarafından organize edilen ve bul yıl 4.’üncüsü düzenlenen olan Âşıklar Bayramı Gerçekleştirdi

Acıpayam Talip Özkan Sanat merkezinde gerçekleşen programa, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Eşi Dr. Sermin Şevkan, Belediye Başkanı Hüseyin Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, Belediye personeli, daire ve kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Acıpayam Belediyesi ve Acıpayam’lı Ozan Nihat Sönmez öncülüğünde gerçekleşen 4.Âşıklar Bayramına, Aşık Nuri Şahinoğlu, Aşık Selahattin Kazanoğlu, Aşık Ensar İpekoğlu, Aşık Ali Rıca Ezgi, Aşık Yaşar Demiroğlu, Aşık Osman Feryadi, Aşıkı Zafer Kazancı, Aşık Muhsin Yaralı, Aşık Peri Hasanova katıldı.

Sunuculuğunu Acıpayam Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Zeren’in yaptığı 4. Acıpayam Aşıklar Bayramında, Âşıklar kahramanlık türküleri ve atışmalar ile katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yaptığı Konuşmada, ‘’Öncelikle 4. Bayramımız kutlu olsun. Bu bizim geleneğimizin özü olan sazıyla, sözüyle, türküsüyle, inşallah bu aşıklar bayramı hep devam edecek. Tüm Aşıklarımıza bu güzel geceyi bize yaşattıkları için halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

Program sonunda Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam halkı adına Ozan Nihat’a çiçek,  tüm aşıklara plaket ve kitap takdim etti.

Aşıklar Bayramında Bir Sürpriz Yaşandı

4. Aşıklar Bayramında, Acıpayam’lı aşık olan Ozan Nihat’ın 14 Ekim’de doğum günü olması nedeniyle Acıpayam’a bağlı HacıKurtlar Mahallesi gençliği Ozan Nihat için doğum günü pastası hazırlayarak sahnede doğum gününü kutladılar

Hacıkurtlar gençliği Ozan Nihat’a çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.