Asker Ailelerine Güzel Bir Destek

Asker Ailelerine Güzel Bir Destek

Denizli’de 11.Komando Tugay’ında görev yapan ve şu anda Suriye’de vatan nöbeti tutan askerlerin çocukları ve eşlerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. yılı kutlamaları münasebeti ile balon uçuş etkinliği yapıldı.

A+A-

Vatani görevlerini hakkıyla yerine getiren Türk askeri vatan nöbetinde doğan güneş derken, onların eşleri ve çocukları da Pamukkale semalarında doğan güneşi karşıladılar.

 

Denizli Valiliği yönetiminde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Pamukkale’de hizmet veren özel bir balon şirketi ile yapılan etkinliğe Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Şube Müdürü Mustafa Vural, 100. Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Ömer Dikbaş, Denizli Merkez Komutanı P.Alby. Bilal Öztürk ile Suriye’de görevli askerlerimizin öğrencileri ve eşleri katılımda bulundu.

 

Moralleri Yükseltmek İçin

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yapılan etkinlik ile alakalı yaptığı açıklamada Bilhassa Suriye’de hizmet eden 11.Komando Tugay’ında görevli personellerin eş ve çocuklarına yönelik moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması için Pamukkale ilçesinde balon uçuş etkinliği düzenlediklerini, Lütfi Ege Ortaokulu ile 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri anneleri ile beraber hayatları boyunca ilk defa balonla uçmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını, turizm cenneti Pamukkale’yi ve Hierapolis’i gökyüzünden izleme fırsatlarının olduğunu, 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulunda çocukları öğrenim gören balon firması sahibi ailenin; asker çocuklarının baba özlemlerini bir an olsa da unutturabilmek ve sevindirebilmek için böyle güzel bir organizasyonu yaptığını ve kendilerine çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Sabahın ilk ışıklarında başlayan ve ortalama 45 dakika süren balon gezisine yaklaşık 73 öğrenci ve anneleri katılımda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.