Asri Mezarlığa Erişim Şimdi Daha Rahat

Asri Mezarlığa Erişim Şimdi Daha Rahat

Şehir merkezinde hayata geçirmiş olduğu alt yapı çalışmalarının bitmesinden sonra sürdürdüğü üst yapı hamlesinde sona gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin yoğun kullanılan caddelerinden bir tanesi olan Şehit Er Yılmaz Bakan Caddesi’nin asfaltlama ç

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin yoğun caddelerinden bir tanesi olan ve Asri Mezarlık Kompleksi’ne erişimi sağlayan Şehit Er Yılmaz Bakan Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarını tamamladı ve yolu trafiğe açtı.

 

Denizli modern bir caddeye daha kavuştu

 

Parklanma alanı ve gidiş geliş olmak üzre 2 şeritli bir şekilde yapılmış olan Şehit Er Yılmaz Bakan Caddesi’ne 1700 ton asfalt döküldüğü ifade edildi. Nüfusu yoğun bölgelerde bulunan Deliktaş ve Fatih Mahallesini birbirinden ayıran ve Asri Mezarlık Kompleksi’ne bağlantıyı sağlamış olan Şehit Er Yılmaz Bakan  Caddesi modern ve güvenilir yapısı ile vatandaşların hizmetine sunuldu. Gidiş geliş olmak üzre 2 şeritli bir şekilde yapılmış olan yolda parklanma alanları da yapıldı.

 

"Denizli'nin güzelliğine güzellik katıyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışmalar süresinde kendilerinden destek ve dualarını eksin etmeyen vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Başkan Zolan, Denizli’nin güzelliğine güzellik katmak ve taş üstüne taş koymak amacı ile  gece gündüz demeden çalıştıklarını, kendilerine inanan, güvenen tüm vatandaşlara canı gönülden teşekkür ettiğini, Denizli için ne yapsaklar da az olduğunu, vatandaşların her şeyin en güzelini hak ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.