Av. Garip'ten DGC'ye Ziyaret

Av. Garip'ten DGC'ye Ziyaret

Av. Garip'ten DGC'ye Ziyaret

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan MHP’li Garip, Denizlili Gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Basının, demokrasimizin olmazsa olmazı olduğunu ifade etti. Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basına büyük görev düştüğünü ifade eden Garip, “Bizler gazeteci arkadaşlarımızın ne zor şartlar altında halkımızı bilgilendirmek için çalıştıklarının farkındayız. Kamuoyunun hızlı, sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara değişik açılardan bakabilmesinde basının rolü çok büyüktür. Gece-gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler. Her türlü fikrin özgürce tartışılması ve her düşüncenin kamuoyuna aktarılmasında basın önemli görev üstleniyor. Türk basını da teknolojik değişimlere bağlı olarak gelişen ve dönüşen dünya koşullarında önemli ilerlemeler göstermekte, kendini yenilemekte ve çağa uygun bir yayıncılık anlayışını benimsemektedir. Prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevler için şahsınızda tüm Denizli basınına teşekkür ediyorum. Görevinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Yusuf Garip’e Denizli basınına verdiği destekten dolayı teşeşkkür etti. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.