Av Tüfeğiyle İntihar Etti

Av Tüfeğiyle İntihar Etti

Alınan bilgilere göre Çamelili genç 24 yaşındaki Nail Acar, Dalaman'da av tüfeği ile canına kıydı. Üzücü olayın detayları haberimizde…

A+A-

Dalaman’dan gelen haber Çameli’ne ateş gibi düştü… İntihar olayının, ilçeye bağlı olan Kırcagedire mahallesinde gerçekleştiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre; Fethiye’de bir otelde çalışmakta olan Nail Acar, sabah sularında ailesi ile beraber yaşamış olduğu eve geldi. Ailesinin işe gittiği 24 yaşındaki genç evde tek başına kaldı. Akşam üstü Acar’ın yanına uğrayan bir akrabası 24 yaşındaki genci evlerinin bahçesinde yerde kanlar içerisinde buldu. Yakınlarının haber etmesi ile olay yerine hızlı bir şekilde sağlık ekipleri ve jandarma birimleri gönderildi. İhbarı alarak eve gelmiş olan sağlık ekipleri yapış oldukları ilk incelemeler neticesinde Nail Acar’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Yanına Not Bıraktı

Av tüfeğiyl başına ateş etmiş olan Acar’ın, “Ölümümden kimse sorumlu değildir” yazan bir not bıraktığı da dile getirildi. Ortaca Cumhuriyet savcısının olay yerinde yapmış olduğu incelemeden sonra Genç Acar’ın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin Tespit edilebilmesi amacı ile Muğla Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Genç adamın ölümü ailesini ve sevenkerini yasa boğdu.

Bunun yanında 24 yaşında yaşamını sonlandıran Çameli Taşçılar Mahallesi'nden Nail Acar’ın intihardan önce sosyal medya hesabından yapmış olduğu sitem dolu paylaşımlar da dikkatleri çeken bir başka unsuz oldu.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.