Aydem'de Tek Amaç Müşteri Memnuniyeti

Aydem'de Tek Amaç Müşteri Memnuniyeti

Enerji sektöründe hizmet veren Aydem, USB şirketinin yaptığı araştırma sonucunda 3 yeni Yönetim Sistemi Belgesi daha alma hakkını elde etti.

A+A-

Enerji sektöründe faaliyet gösteren ve lisansa sahip ilk elektrik perakende satış firması olan Aydem, Kalite ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelendirme çalışmaları çerçevesinde; kalite yönetimi, müşteri memnuniyeti ve bilgi güvenliği ile alakalı bölümlerde yeni yönetim sistemlerine ait belgeleri alma hakkını kazandı.

 

Aydem; ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002: 2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO/IEC 27001: 2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alma hakkını elde etti. Aydem, almış olduğu yeni yönetim sistemleri belgeleri ile müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Yönetim sistemleri belgeleri, Ulusal Sistem Belgelendirme Hizmetleri (USB) şirketinin yaptığı bağımsız denetim sonucunda meydana çıkan raporlara istinaden verildi.

 

Müşteri Memnuniyeti İçin

Aydem ’in konu ile alakalı yaptığı yazılı açıklamada, kalite yönetimi, müşteri memnuniyeti ve bilgi güvenliği gibi uzun soluklu süreçlerin başarıya ulaşabilmesi için şirketlerin teknolojik altyapılarını sürekli geliştirilip daha güvenli hale getirilmesinin gerektiği ifade edildi ve Aydem olarak müşterilerin memnuniyetinin kendileri için büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.

 

Bu yüzden kurumların hizmet kalitesini, müşteri memnuniyetini ve bilgi güvenliğini tescil eden kalite belgelerini almaktan son derece mutlu oldukları belirtilen açıklamada, bu süreçte müşterilerin şikâyetlerinin tekrarlanmaması ve şirketin bilgi güvenliğini sağlayabilmek için sistemlerde bazı iyileştirme çalışmalarını yaptıklarını, enerji sektöründe daha iyi noktalara gelebilmek için iş süreçlerini uluslararası standartlara çıkarmayı ve daha da güvenli hale getirmeyi hedefledikleri dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.