Aydem Fen Lisesi’nden Büyük Başarı

Aydem Fen Lisesi’nden Büyük Başarı

Aydem Fen Lisesi okul müdürü Deniz Kösehan yaptığı açıklama ile mezun öğrencilerini kazandıkları okullardan dolayı tebrik etti.

A+A-

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasından sonra okullardaki başarı durumu da ortaya çıkmaya başladı. Aydem Fen Lisesi okul müdürü Deniz Kösehan yaptığı paylaşım ile 2018 mezunlarını ve mezunların yerleştikleri üniversiteleri paylaşarak Aydem Fen Lisesi’nin başarısını da ortaya koymuş oldu.

81 Öğrenci Yerleşti

Kösehan’ın açıklamasında okuldaki 34 öğrencinin Tıp Fakültesine, 10 öğrencinin Diş Hekimliğine, 5 öğrencinin Mimarlık Bölümüne, 4’er öğrencinin Elektrik – Elektronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği’ne, 3 öğrencinin Bilgisayar Mühendisliğine, 2 öğrencinin Havacılık ve Uzay Mühendisliğine, 2’şer öğrencinin Mühendislik ve Doğa Bilimlerine, Hukuk Fakültesine Moleküler Biyolojik ve Genetik, Makine Mühendisliği ve Matematik Bölümüne, 1’er kişinin ise Elektrik Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, İşletme, Ekonomi, Fizik, Veterinerlik, Uluslararası Ticaret, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği olmak üzere 81 öğrencinin okullardan mezun olarak üniversiteye yerleştikleri ifade edildi.

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Aydem Fen Lisesi okul müdürü Deniz Kösehan, öğrenciler bu başarılarından dolayı tebrik ettiklerini dile getirdi ve başarılarına katkılarından ötürü öğretmenlerini, ailelerini ve tüm yol arkadaşlarını ve okul personelini unutmamaları dilekleri ile yeni yollarında başarılar dilediklerini ifade etti.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.