AYDEM İstihdam Fuarı'nda

AYDEM İstihdam Fuarı'nda

Aydem, istihdam yaratmayı sürdürmek, enerji sektöründe farkındalık yaratmak ve ücretsiz online eğitim imkânı sunmak için 7. Denizli İŞKUR “İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı”ndaydı..

A+A-

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), gelenekselleştirdiği organizasyonda kariyerini yönlendirmek isteyen katılımcıları, “7. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” çerçevesinde katılımcı şirketlerin insan kaynakları temsilcileri ile buluşturdu.

EĞİTİM KUPONU

Bu sene “İş’te Buluşma Noktası’’ ana teması ile 10-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında, Denizli İŞKUR hizmet binasında yapılan etkinlikte Aydem, katılımcılara sosyal sorumluluk bilinci ile geliştirmiş olduğu ve farklı kategorilerde eğitim içeriklerini sunduğu dijital eğitim platformu olan “Aydem Akademi” eğitim kuponlarını armağan etti.

 

“İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” sayesinde kariyerine yön vermek isteyen katılımcılar, Aydem ile iletişim ağı oluşturarak, işe alım prosedürleri hakkında bilgi edinme ve iş başvurusu yapma şansı da yakaladılar. Katılımcılar, “Aydem Akademi” vasıtası ile kişisel gelişim, profesyonel gelişim, bilişim teknolojileri ve finans başlıkları altında alacakları eğitimler ile kendilerini geliştirme fırsatına sahip olacaklar. Daha Ayrıntılı bilgi için www.aydemakademi.com adresine girebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.