Aydın’daki Turnuvaya Çivril Darbesi

Aydın’daki Turnuvaya Çivril Darbesi

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığınca Aydın’ın Kuyucak ilçesinde şehit Astsubay Bahri Uçuş anısına güreş turnuvası yapıldı.

A+A-

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığınca şehit Astsubay Bahri Uçuş anısına güreş turnuvası yapıldı. Aydın’ın Kuyucak ilçesinde organize edilen turnuvada Çivril Belediyesi Güreş Kulübü birinciliği elde etti.

Kuyucak Atatürk Spor Salonunda yapılan turnuvaya Aydın, Denizli, Muğla, Uşak ve Afyon illerinden kız ve erkek olmak üzere toplamda 157 güreşçi katıldı. Turnuvada sporcular 11 siklette ter döktüler.

Gurur Duyuyoruz

Konu hakkında görüşlerini ifade eden Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, güreşçilerin başarıları ile gurur duyduğunu aktarıp, Güreş müsabakalarında en iyi mücadeleyi sergileyip dereceye giren evlatlar olduğunu, güreşte milli duruş ve milli şuurun daha çok ön plana çıktığını ifade eden Güven, “ata sporu, peygamber sünnetimiz güreş sporumuzu hak ettiği mertebeye taşımak birlik olmanın beraber olmanın gücünü ortaya koymak için bizlerde ekibimizle birlikte sporcu kardeşlerimizin her zaman yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.