Aydın'dan Beklenen Açıklama Geldi

Aydın'dan Beklenen Açıklama Geldi

Aydın'dan Beklenen Açıklama Geldi

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa eden Koray Aydın, “MHP ve Ülkücü hareketin kuruluş değerleri mevcut yönetim yüzünden zarar görmüştür” dedi.

Koray Aydın, Meral Akşener ve Ümit Özdağ ile Yeni Parti'de siyasete devam etme kararını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Basın toplantısında Yeni Parti'nin lideri Akşener de hazır bulundu. Koray Aydın, "Biz Ülkücülerin mücadelesi milletin yüceltilmesi mücadelesidir bu her çıkarın üzerindedir. Ben bütün ömrümü Alparslan Türkeş’in yanında geçirmiş bir kardeşinizin. MHP’nin gençlik kollarından başlayarak hemen her yerde görev almış biriyim. MHP ve Ülkücü hareketin kuruluş değerleri mevcut yönetim yüzünden zarar görmüştür. Önümde üç yol var. Ya bu düzende yitip gitmek, ya sessiz sakince sinip gitmek, ya da yola çıkan yol arkadaşlarıma omuz vermek. Ben yolda olmayı varmaktan üstün sayanlardanım. Bu yeni vazifeye omuz vermeyi milli bir davadır.Milletimiz Cumhuriyetin kurucu değerlerine hürmet gösterilen bir hareketin özlemi içindedir bu hareket iktidar olacaktır” diye konuştu.

"AKŞENER: “BU ÜLKENİN ÇOCUKLARI HAYALLER KURAMAZ OLDU”

Meral Akşener ise “Cenabı Hak yolumuzu öyle açacak ki biz sözümüzün arkasında öyle duracağız ki Rabbim bizi menzile ulaştıracak. Kandırılmış kandırıkçı iktidardan bu ülkeyi kurtaracağız ben sayın bakanıma tekrar kalbini teşekkür ediyorum. Sayın Özdağ da yurt dışında selamlarını iletti biz hep birlikte bu bayrağı en ileri taşıyacağız” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.