Aydınlık Yarınların Umut Meşaleleri

Aydınlık Yarınların Umut Meşaleleri

Denizli İl 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresinde Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i ziyaretetti.

A+A-

22 Nisan tarihinde yapılan Denizli İl 5. Gençlik Kolları Olağan Kongresinde Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Gökhan Akbulut ve İl Gençlik Kolları yeni yönetimi, 7 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleri ile yapılan Denizli 6. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Başkan Filiz’i makamında ziyarette bulunan Gökhan Akbulut ve yönetimi; Başkan Filiz’e görevinde başarılar dilediler. Kendileri ile çalışacakları için çok mutlu olduklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut; ülkenin hassas bir süreçten geçtiğini, bu süreçte herkese önemli görevlerin düştüğünü, önlerinde önemli bir seçimin olduğunu, makamlarının sorumluluğunun bilincinde olduklarını, gençler olarak çok çalışarak önemli katkılar koymalı gerektiğini, AK Parti Gençlik Kollarına çok iş düştüğünü, kendilerinin burada girmedikleri sokak ve köşe bırakmamaları gerektiğini, kendilerinin genç nüfusa dokunarak onların derdini dinleyip dertleri ile hemhal olmaları gerektiğini, bu süreçte ve bundan sonra beraber çalışacakları Başkan Necip Filiz’e başarılar dileklerini ve her daim iri, diri, bir ve beraber olduklarını, seçimlerde gençlik kolları olarak farklarını göstereceklerini dile getirdi.

Gençlere güvendiğini vurgulayan Başkan Filiz; Gençlerin başkanların arkasındaki gizli güç olduğuna da dikkatleri çekti. Gençlik kolları başkanına ve yönetimine çalışmalarında  başarılar dileyerek,  ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Gençliğe Güveniyoruz

Kendileri için gençlerin, siyasetin heyecanı, dinamizmi, asil ve coşkulu damarı olduğunu belirten Başkan Filiz; hiçbir faaliyetin, hiçbir toplantının gençlerin gözündeki ışığa ve umuda şahit olmak kadar, o umut ve ışığı artırmaya vesile olmak kadar mutluluk vermediğini, gençlerin, aydınlık yarınların umut meşalelerini taşıdıklarını, kendilerinin siyasetten isteklerinin istiklal ruhunu istikbale taşımak olduğunu, bu felsefe en çok da gençlik tarafından AK Parti gençliği tarafından paylaşılan ve sahiplenilen bir şey olduğunu, büyük medeniyetin büyük davasını omuzlarında hisseden gençlerin her gün kendilerini yenileyerek yüreklerini aşkla heyecanla doldurduklarını, gençlerin, mazinin mirasçıları, geleceğin kılavuzları, liderleri olduğunu dile getirdi ve gençlere her zaman güvendiklerini; daima güvenmeye devam edeceklerini belirtti ve Büyük Mütefekkir Necip Fazıl’ın da dediği gibi: “Zaman bendedir ve mekân bana emanettir şuurunda bir gençlik”.  Gençleri de böyle gördüğünü söyleyerek, Allah yolumuzu açık etsin. Önümüzdeki seçim sürecinde sizlere güveniyor ve fedakar bir çalışma bekliyorum, ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.