Aynı hataları bir daha yapmayalım

Aynı hataları bir daha yapmayalım

Aynı hataları bir daha yapmayalım

A+A-

ÇAL GARASI’NIN BAŞKANI KONUŞTU

 

“HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”

 

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup’ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak mutlu sona ulaşamayan ve bu amacını gelecek sezona öteleyen Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar, “Denizli koca bir çınar, Çal, Kale ve Sarayköy’de bu çınarın dalları. Sarayköy düştü, Kale ve Çal şampiyon olamadı. Hepimize geçmiş olsun. Biz yarıştan koptuktan sonra Kale Belediyespor’un şampiyon olmasını çok istedik ama olmadı. Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Serinhisarspor’a şimdiden başarılar diliyorum. Onlar da bizim kardeşimiz” dedi.

KULÜPLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Denizli kulüplerine çağrıda bulunan Tatar,  “Hem bizim hem de diğer kardeş kulüplerimizin bazı hataları oldu. Bazı futbolculara hak ettiklerinden çok para verildi. Piyasayı bizler kızıştırdık. Bu fırsatı da futbolcular çok iyi değerlendirdi. Gelecek sezon aynı hataları yapmayalım” diye konuştu.

KALE İLE PUAN FARKI 1

Sarayköyspor’un küme düştüğü grupta diğer Denizli takımlarından hangisi sezonu üst sırada tamamlarsa Play-Off oynamayacak. Üç Denizli takımı arasındaki sıralamada ikinciliği elde edecek olan ekip Tavas ile Play-Off maçı oynayacak. Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar, “Bizim 41, Kale’nin 42 puanı var. Son iki haftaya girildi. Biz centilmence mücadele ediyoruz. Hedefimiz ligi Kale’nin üstünde tamamlamak. Bunu da başaracak güçteyiz. Hala içim yanıyor. İzmir takımları olacağına keşke Denizli takımlarından biri şampiyon olsaydı” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.