Aynı Mahalleye Bir Operasyon Daha

Aynı Mahalleye Bir Operasyon Daha

Buldan İlçe Jandarma ekiplerinden zehir tacirlerine bir darbe daha. 1 kişinin gözaltına alındığı operasyon ile alakalı detaylar haberimizde…

A+A-

Alınan bilgilere göre Denizli ilinin Buldan İlçesinde Buldan İlçe Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu yapıldı. Ekipler  İlçeye bağlı olan Kovanoluk mahallesinde 12 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Operasyon sonucunda 1 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Denizli ilinin Buldan İlçesinde Buldan İlçe Jandarma ekipleri operasyonlarına ara vermeden devam ediyor. Geçen  günlerde yapılan operasyonda Kovanoluk mahallesinde 20 kilogram kubar esrar ele geçirmiş olan Jandarma ekipleri yine  aynı mahallede ormanlık alanda kurutulmaya bırakılmış olan 12 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi.  Operasyon sonucunda H.Ü yakalanıp adli makamlara sevk edildi.

Sarayköy’de 156 Kg Uyuşturucu Ele geçirildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler, 31 ağustos 2018 gününde Sarayköy ilçesinde uyuşturucu operasyonu yapmıştı. Uyuşturucu imal ettiği ve ticaretinde bulunduğu  ile ilgili  bilgi elde edilen zanlıları takip eden Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlıların ormanlık alan içine kenevir bitkisi ektiklerini tespit etmişti.

Ormanlık alanda yapılan kontrollerde 156.200 gram kubar esrarla 1.192 kök kenevir bitkisi ve şüphelilere ait olan 2 tane ruhsatsız av tüfeği ele geçirmişti. Operasyon sonucunda gözaltına alınana 3 zanlı ile alakalı adli soruşturma başlatıldığı ve ele geçirilen kenevirlerin olay yerinde yakılarak imha edildiği de ifade edilmişti .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.