Ayrım Yapmadan Eşit Hizmet Ettik

Ayrım Yapmadan Eşit Hizmet Ettik

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Alpaslan Mahallesi sakinleri ile buluştu.

A+A-

‘İlçemizin gururu Subaşıoğlu’ tezahüratlarıyla karşılanan Subaşıoğlu, “Bugüne kadar bizler hizmet ederken hiçbir vatandaşımızın siyasi görüşünü sormadık, hiçbir vatandaşımızın ideolojisini sormadık, etnik kökenini sormadık, nerede yaşadığını nereden geldiğini sormadık. Merkezefendi’mizde yaşayan 300 bin hemşerimizle oluşturduğumuz gönül ittifakı çerçevesinde Türk vatandaşlarımıza da Kürt vatandaşlarımıza da ayrım gözetmeksizin tüm hemşerilerimize eşit hizmet ettik” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Alpaslan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Tezahüratlar eşliğinde buluşmaya gelen Subaşıoğlu’na,  AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, meclis üyesi adayları eşlik etti.

Alpaslan Mahallesi’nde konuşan Subaşıoğlu, “Eskiden anaokullarımızın iyisi, kalitelisi hep merkeze yapılırdı. Biz dedik ki; Artık Alpaslan Mahallemiz ile Yeni Mahallemizin buluştuğu noktada, bu bölgeye bizim çocuklarımız için güzel bir anaokulu kazandıralım. Evet, 2 yıl önce hizmete almış olduğumuz buradaki anaokulumuz, tek katlı olması dolayısıyla tüm Denizli’nin en güzel anaokulu oldu. Merkezefendi Belediyesi olarak yapımını tamamladığımız bu anaokulumuzda şu an 120’nin üstünde çocuğumuz eğitim görüyor” dedi.

“ALPASLAN ÇOK DAHA DEĞERLİ HALE GELECEK”

Subaşıoğlu, Alpaslan Mahallesi’ne yapılan hizmetleri anlatarak, “Bir tane kapalı pazaryeri yaptık. O yetmedi, hemen yanımızdaki Cuma Pazarımızın 37 yıldır çözülmeyen sorununu çözerek kapalı pazaryeri haline getirdik. Yakınımızdaki alanı da Alparslan Mahallemize bir park alanı olarak kazandırdık. Aynı zamanda da Merkezefendi Belediyesi olarak yaklaşık 4 ay önce açılışını gerçekleştirdiğimiz Engelsiz Yaşam Akademisi’ni de hemen bu bölgede açtık. Bununla birlikte eskiden eğitim merkezi olan köşedeki binamızı da Alpaslan Mahalle muhtarımız ve Yeni Mahalle muhtarımızla birlikte Halk Eğitim Merkezi haline getirdik. Bütün bu hizmetlerimiz ve Hükümet Konağımız Merkezefendimizin merkezi noktasında, Alpaslan’ımızı, Yeni Mahallemizi, Gümüşçay’ımızı çok daha değerli hale getirecek” şeklinde konuştu.

“300 BİN HEMŞERİMİZLE GÖNÜL İTTİFAKI OLUŞTURDUK”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne kadar bizler hizmet ederken hiçbir vatandaşımızın siyasi görüşünü sormadık, hiçbir vatandaşımızın ideolojisini sormadık, etnik kökenini sormadık, nerede yaşadığını nereden geldiğini sormadık. Merkezefendimiz ’de yaşayan 300 bin hemşerimizle oluşturduğumuz gönül ittifakı çerçevesinde Türk vatandaşlarımıza da Kürt vatandaşlarımıza da tüm hemşerilerimize eşit hizmet etmek için büyük bir gayretin içerisinde olduk” dedi.

“ALPASLAN MAHALLEMİZDE YAPACAĞIMIZ PROJELER VAR”

Subaşıoğlu, “Önümüzdeki dönem Alpaslan Mahallemizde, Yeni Mahallemizde, İlbade Mahallemizde yapacak işlerimiz var. Şimdi bu noktada, arsa temin etmeyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu bölgeye 1 Kadın ve Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi kazandıracağız. İçinde aile danışmanlığı olacak, hukuk danışmanlığı olacak, sağlık danışmanlığı olacak. En alt katında kadınlarımızın kapalı bir alanda spor yapabilecekleri bir mekân olacak. Onunla birlikte hanımefendilerin gün ve toplantı yapabilecekleri birkaç toplantı salonu bulunacak. Bu yerin üzerinde de çocuklarımızla ilgili etüt merkezi yapacağız. Aynı zamanda bu etüt merkeziyle aynı binada olmak üzere, hem Alpaslan mahallemize, hem Yeni Mahallemize, hem de İlbade Mahallemize hizmet edecek, sizlere yürüme mesafesinde olacak bir de kütüphane kazandıracağız” şeklinde konuştu.

BAŞER, “5 YILDA BİRÇOK HİZMET YAPILDI”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ise, “5 sene içerisinde, 2014 yılından bu yana Merkezefendi İlçemizde çok güzel işler yaptık. Muhammet Başkanımız kurucu belediye başkanı. Daha yeni belediye kuruyor olmasına rağmen 5 sene içerisinde, başka ilçe belediyelerinin 10 yılda yapacağı hizmeti bize yaptı, 10 yılda yapacağı projeleri bize bitirip teslim etti. Hizmetimize sundu. Allah ondan razı olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.