Ayrım Yapmayan Belediyecilik Anlayışı

Ayrım Yapmayan Belediyecilik Anlayışı

Türkiye’deki 27 şehirden daha büyük olan Pamukkale İlçesinde, 343 binden fazla nüfusuyla, 68 mahallesi ile Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile beraber büyük bir değişim yaşandı.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 4 seneden beri hayatın 4 bir yanına dokunup, yaşlı- genç-engelli-çocuk her kesime yönelik dev yatırımlarını bir bir hayata geçirdi ve Türkiye’de ilçe belediyelerin cesaret edemediği geleceğe dönük pek çok yatırıma imza attı.

 

En uzak iki mahallenin arasında 65 km mesafe olan Pamukkale İlçesi’nde, merkez mahalleler ile kırsal bölgelerdeki mahalleler arasında ayrım yapılmadan, rutin belediyecilik hizmetleri ile beraber her mahallenin ihtiyacına göre yatırımlar sürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile beraber Pamukkale’de başlamış olan değişim, dört sene gibi kısa bir sürede kendini artık iyiden iyiye hissettirmekte.

BAŞKAN GÜRLESİN’LE BİRÇOK İLK YAŞANDI

Yerel yönetici olarak kendilerini belediye başkanlığına layık gören Pamukkaleli vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için durmadan görevlerinin başında olduklarını ifade eden Başkan Gürlesin,  asıl hedeflerinin geleceğe kalıcı eserler bırakmak olduğunu dile getirdi. Başkan Gürlesin ile hem Türkiye’de hem de Denizli’de ilk olan pek çok projeye imza atan Pamukkale Belediyesi tüm Türkiye’ye örnek olacak, birçok belediyenin cesaret bile edemediği yalnızca ilçeye değil tüm bölgeye hizmet edecek 21 milyon TL’lik yatırım ile Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği ile ilklere bir bir imza attı.





 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.