Bab-ı Ali iki kurt siyasetçiyi ağırladı

Bab-ı Ali iki kurt siyasetçiyi ağırladı

Denizli’de yerel ve ulusal basında görev yapan gazetecilerin adresi olan Bab-ı Ali çay ocağı iki kurt siyasetçiyi ağırladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin ve Anavatan Partisi (ANAP) eski İl Başkanı Ali Acar, Bab-ı Ali çay ocağında gazetecilerle bir araya geldi. İki kurt siyasetçi ve gazeteciler geçmişte yaşanan koalisyonlar ve 7 Haziran’da oluşan Meclis aritmetiğinden çıkabilecek koalisyon hükümeti konusunda uzun uzun sohbet ettiler.

MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, seçim sonuçlarıyla ilgili "7 Haziran’da Türk milleti hür iradesini sandıkta göstermiştir. Bu şartlar altında Türkiye'de yeni bir siyaset tablosu belirmiştir. Tüm siyasi partiler öncelikle bu tabloyu samimi ve dürüst şekilde okumalı, milli iradenin verdiği mesaja kafa yormalıdır" değerlendirmesinde bulundu. 

ANAP eski İl Başkanı Ali Acar ise, “7 Haziran’da millet iradesini ortaya koymuş, dört siyasi parti barajı geçerek Meclis’e girmiştir. Bu siyasi yapıdan bir hükümet kurularak ülkenin sorunlarına çözüm üreteceklerine inanıyorum” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.