Baba Altun'un Feryadı Yürekleri Parçaladı

Baba Altun'un Feryadı Yürekleri Parçaladı

Aydın'da eğitim uçağının düşmesi neticesinde yaşamını yitiren pilot adayı Merve Altun'un cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde toprağa verildi.

A+A-

Merve Altun'un naaşı, Sultandağı'na bağlı Yakasenek köyündeki babaevine getirildi. Baba Sefer Altun, kızının tabutunu gördüğünde, "Sen benim aşkımdın, bir tanemdin. Güzel kızım senin düğününü yapacaktık." Şeklidne konuşarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Gözyaşları Sel Oldu

Baba Altun'u pilot oğlu Bülent Altun babasubu teselli etmeye çalıştı. Altun'un cenazesi daha sonra köy meydanına getirildi. Burada tabut üstünde Bülent Altun, pilot şapkası ve brövelerini koydu. Tabutun yanına gelen baba Sefer Altun, yine çok hüzünlüydü ve  

"Üç, dört gündür ben senin sesini duyamıyorum. Mervem'in güzel arkadaşları hoş geldiniz. Ben sizleri onun düğününe davet edecektim. Bu muydu düğünümüz? Vay benim güzel tatlı kızım, vay iyilik meleğim. Bu da mı gelecekti başımıza?" diyerek ağladı.

Abla Nilüfer Altun da kardeşinin tabutunu öpüp gözyaşı döktü.

Merve Altun'un cenazesi, meydanda kılınmış olan cenaze namazından sonra okul arkadaşları tarafından omuzlara alınıp mezarlığa götürüldü. Altun'un cenazesi, köy mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.