Babadağ’da Korkutan Kaza

Babadağ’da Korkutan Kaza

Denizli ilinin Babadağ ilçesi Sarayköy yolu üstünde gerçekleşen trafik kazası sonucunda ticari araç yoldan çıkıp şarampole ters bir şekilde devrildi. Araç içindeki 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

A+A-

Bayramdan bir gün önce Babadağ ilçesi civarlarında meydana gelen kaza korkuttu.  Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin çocuk olduğu ifade edildi.

Kazanın, dün akşam sularında Babadağ İlçesi, Yeniköy Mahallesi’nde meydana geldiği dile getirildi. Deniz B.’nin kullandığı 20 HB 565 plakalı ticari araç, yağıştan ötürü kayganlaşmış olan yolda kontrolden çıktı. Araç bir anda savrulup önce yolun kenarında olan tümseğe çarptı daha sonra ise ters bir şekilde şarampole devrildi.

3 Kişi Kurtarıldı

Kazaya ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Ardından hemen yardıma koşanlar tarafından olay yerine acil sağlık ekipleri çağrıldı.  Ayrıca olay yerine Büyükşehir itfaiye Ekipleri de çağrıldı. Kaza yerine gelmiş olan  Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri aracın içerisinden evvela 8 yaşındaki kız çocuğu çıkarttı. Daha sonra ise hamile olduğu öğrenilen anne Nilay B. titiz bir biçimde yapılan çalışma ile araçtan çıkartıldı. Baba Deniz B.'nin de araçtan çıkartılması ile herkes derin bir nefes aldı. Çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildiler.

Olay yerine gelmiş olan sağlık birimleri yaralı 3 kişiye olay yerinde yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra yaralıları hastaneye kaldırdılar. Araçta büyük çağlı maddi hasarın oluştuğu görülürken  ailenin sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.