Bağbaşı'nin Çehresi Değişiyor...

Bağbaşı'nin Çehresi Değişiyor...

Bağbaşı'nin Çehresi Değişiyor...

A+A-

Pamukkale Belediyesi 68 mahallenin tamamına öncelik duruma göre önemli çalışmalarla imzasını atıyor

BAĞBAŞI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

 

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale Belediyesi, ilçe genelindeki 68 mahallenin tamamına önemli hizmetler yapmaya devam ediyor. İlçenin en kalabalık mahallelerinden olan Bağbaşı’nda da Pamukkale Belediyesi eli değdi. Bağbaşı Mahalle Muhtarı Süleyman Çolak, “Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’in mahallemize enerji katacak olan projeleri için teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Gürlesin ise Pamukkale’yi geleceğe taşımak için vizyon projeleri ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

 

İki sınır mahallesi arasında 65 kilometre bulunan 337 bin 444 kişinin yaşadığı Denizli’nin en büyük ilçesi Pamukkale, geleceğe hazırlanıyor. 2014 yılında kurulan Pamukkale Belediyesi’nin başkanı Hüseyin Gürlesin, bir çok önemli projeyi hayata geçiriyor. Geleceğe ışık tutacak projeleriyle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, 68 mahallesinde de izini bırakıyor.  Bağbaşı Mahallesi ise ilçenin en yoğun nüfusa sahip yerleşim alanlarından biri. Pamukkale Belediyesi bu mahalleye de önemli hizmet götürmeye devam ediyor.

 

BAĞBAŞI MAHALLESİ’NE HİZMETLER YAPILDI

 

Bağbaşı Mahallesi, yaklaşık 12 bin kişilik nüfusu sahip. Zeytinköy, Kervansaray, Zümrüt, Kayıhan mahallelerinin ortasında yer almasına rağmen, konumu itibari Cankurtaran’dan, Cumhuriyet’e ve Fatih’e kadar olan geniş bir bölgeyle bağlantısı olan bir mahalle konumunda. Büyükşehir Kanunu öncesinde Bağbaşı Belediyesi’nin hizmet ettiği mahalle, 2014 yılı itibari Pamukkale Belediyesi’nin sınırları içerisinde yer aldı. Pamukkale Belediyesi tarafından 2014 yılından bu yana Bağbaşı Mahallesi’nde yaklaşık 62 bin metrekare beton parke, yaklaşık 19 bin metre de beton bordür ile birlikte birçok sokakta ve kaldırımda yenileme çalışmaları da gerçekleştirildi. Bunlarla birlikte, Bağbaşı İmam Hatip Lisesi’ne tenis kortu ve basketbol sahası, Hüsamettin Kulaklı İlkokulu bahçe çalışması ile birlikte mahallede bulunan Merkez Camii, Ebubekir Sıddık Cami’de de tamirat ve yenileme çalışmaları yapıldı. 55 milyon liraya mal olacak Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi de Bağbaşı mahallesi sınırları içinde yer alırken, bu proje sadece bu mahalleye değil tüm Denizli’ye hitap edecek seviyede.

 

MUHTAR ÇOLAK, MAHALLELİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’ne yapılan çalışmalar ve yatırımlar için Başkan Gürlesin’e teşekkür eden,  Muhtar Süleyman Çolak, 2014 yılından bu yana Pamukkale Belediyesi’nin mahallelerine birçok yatırım yaptığını belirtti. Üç dönemdir muhtarlık yaptığını söyleyen Çolak, “Pamukkale Belediyesi sayesinde mahallemizde üstyapı yapı konusunda büyük bir gelişme oldu. Mahalledeki camilerimizde her ay düzenli temizlik yapılıyor. Bunun yanında çoğu camimizin çevre düzenlemesi ve peyzaj düzenlemesi yapıldı. Sokaklardaki kaldırımlarımızın tamamına yakını yapıldı. Bunun yanında mahallemizde birçok çocuk parkı kazandırıldı. Ayrıca belediyemiz tarafından 55 milyon TL’lik yatırımla Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi yapılıyor. Bu kültür merkezi sadece mahallemize değil ilçemize ve Denizli’mize büyük bir katkısı olacak. Bize tüm bu hizmetleri sunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

 

“BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

 

“Tüm mahallelerimizde halkımızın istek ve şikâyetlerini ön planda tutarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana tüm mahallelerimize neler yapabileceğimizi planlayarak çalışmalara başladık. 68 mahallenin tamamına mutlaka dokunduk. Bağbaşı ilçemizin büyük mahallelerinden biri. Bu mahallemize bir çok hizmeti yaptık. Mahallelerimizde üstyapı, altyapı çalışmalarımız ile birlikte, çocuk parklarının yenilenmesi, yeşil alanların çoğaltılması, ambalaj atığı ile bitkisel atık yağların toplanması gibi bir çok konuda hizmet veriyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimizle birlikte, yepyeni geleceğe ışık tutacak projelerimizden birini de Bağbaşı Mahallesi’nde inşaatına başladık. En önemli projemiz de Bağbaşı Kütür Sanat ve Yaşam Merkezi. 55 milyon liraya mal olacak bu dev projemiz bölgenin çehresini değiştirecek nitelikte. Sadece Pamukkale ilçesi değil Denizli’nin en önemli projelerinden biri bu kültür merkezi olacak. Bağbaşı bölgesinin çehresini değiştirecek olan bu projenin temeli atıldı. Çalışmaları hızla devam ediyor. Biz tüm mahallelerimize öncelikli olan hangi çalışma gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.