Bağımsızlık Ateşinin Yakıp Kavurduğu Gün

Bağımsızlık Ateşinin Yakıp Kavurduğu Gün

AYSİAD Yönetim kurulu Başkanı Mahmut Caklıt, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile bir paylaşımda bulundu.

A+A-

Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıl dönümü. Denizli’den protokol üyeleri ve pek çok kurum ve kuruluştan büyük zafer ile alakalı mesajlar paylaşıldı. Gün zafer bayramı kutlamaları ile başladı. Denizli Valiliği önünde gerçekleşen kutlamalarda konuşmalar yapıldı ve Denizli Büyükşehir belediyesine ait halk oyunları topluluğu bir oyun sergiledi. Etkinliklere Denizli protokolünün tamamının katıldığı görüldü.

AYSİAD Yönetim kurulu Başkanı Mahmut Caklıt da 30 Ağustos Zafer Bayramı hakkında bir mesaj paylaştı.

Türk’ün İmanı Düşmana Ne Yapabileceğini Gösterdi

Caklıt paylaştığı mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Komutasındaki Türk ordusunun 96 sene evvel, dünya tarihinin görmüş olduğu en büyük kahramanlık destanlarından bir tanesini yazıp, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bölünmez bütünlüğüne kast eden işgalci güçleri bağımsızlık ateşi içerisinde yakıp kavurduğunu ve güzel yurdumuzdan kovup Türk'ün iman ile içindeki vatan ve bayrak sevgisi ile neler yapabileceğini gerçekleştirilmiş olan 30 Ağustos 1922 deki büyük Taarruz ile gösterdiğini ifade etti.

Türklerin tarih boyunca hürriyet ve istikbale timsal olan bir millet olduğunu dile getiren AYSİAD Yönetim kurulu Başkanı Mahmut Caklıt, 30 Ağustos Zafer Bayramının kutlu olmasını ve yüce Allahtan Birlik ve Beraberliğimizi bozmamasını dilediğini sözlerin ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.