Bahçeli 10, Davutoğlu 13 Mayıs'ta Denizli'de

Bahçeli 10, Davutoğlu 13 Mayıs'ta Denizli'de

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu 13 Mayıs'ta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise 10 Mayıs'ta genel seçim mitingleri kapsamında Denizli'de olacak.

A+A-

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenen mitinglerle partilerine destek isteyecek.

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 13 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00'de Özay Gönlüm Meydanı'nda Denizli halkıyla buluşacağını söyledi. Denizli halkının mitinge katılması için 10 binlerce davet mektubu bastırdıklarını ve Denizlililer'e gönderdiklerini söyleyen Tin, "Seçim çalışmalarına çıkan partili ve gönüllü ordumuz, parti politikalarımızı ve geleceğe dair hayallerimizi anlatırken, bir yandan da miting için bastırılan 10 binlerce davet mektubunu vatandaşlarımıza veriyor. Şubat ayında ilk kez Denizli'ye gelen Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Denizli'den memnun bir şekilde ayrılmış, her gittiği yerde övgü ile bahsetmişti. Bu kez daha fazla bir kitle ile liderimizi kucaklama zamanı geldi" dedi.

 

Mitinge Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılacağını belirten İl Başkanı Şahin Tin, "Millet iradesinin sandığa yansıyacağı 7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Denizli milletvekili adaylarımızın vatandaşlarımız ile kucaklaşacağı büyük mitingimiz, 13 Mayıs günü saat 18.00'de 29 Ekim Özay Gönlüm Meydanı'nda yapılacak. Tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz" diye konuştu.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli ise 10 Mayıs Pazar günü Denizli'de olacak. MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 10 Mayıs tarihinde Denizli'de olacağını ve Özay Gönlüm Meydanı'nda Denizli halkına sesleneceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.