Bahçeli'ye Öfke Dinmiyor,Bir İstifa Daha

Bahçeli'ye Öfke Dinmiyor,Bir İstifa Daha

MHP Kadıköy İlçe yöneticisi Neslihan Seven, 'Ülkücülerin fikirlerinin yok sayılması ve biat kültürünün hakim olması' gerekçesiyle partideki görevinden istifa etti.

A+A-

Devlet Bahçeli'nin AKP ile el sıkışmasının yankıları parti tabanında devam ediyor...

MHP Kadıköy İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Neslihan Seven, partideki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Seven, sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı:

"Milliyetçi Hareket Partisi Kadıköy İlçe Yönetimine seçildiğim günden bu güne, çocuk yaşlardan beri aldığım ülkücü terbiye gereği, eskisinden daha büyük bir şevk ve aşk ile Partimizin ve fikrimizin iktidar olması için çalıştım.

Lakin yaşanan gelişmeler karşısında Parti Genel Merkezimizin aldığı pozisyon ve izlediği politikalar, maalesef istişareye dayanmayan ve ülkücü iradeyi rahatsız eden bir hale dönüşmüştür. 

Peygamber efendimizden Alparslan Türkeş'e, Türk-İslam Devlet geleceğinin temeli olan istişare ve meşveretin Yok olması, Ülkücülerin fikirlerinin yok sayılması, biat kültürünün hakim olması, şahsiyetçilik umdemizin apaçık inkarıdır.

Yönetimde hata yapılırsa, "kılıcımızla düzeltiriz Ya Ömer!" diyen bir ümmetin evladı olarak, MHP Genel Merkezini, kılıcımızla değil fikrimizle düzeltmek için başlatılan mücadeleye destek olmak ve Binlerce yıllık Türk Devlet yapısının sonunu getirecek Anayasa değişikliğine HAYIR demek üzere MHP KADIKÖY İLÇE YÖNETİCİLİĞİNDEN istifa ettim.

Bu asla bir son değil MİLLİYETÇİ TÜRKİYE'ye, TURAN'a giden yeni bir başlangıçtır"

ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARININ SİYASİ İKBAL UĞRUNA FEDA EDİLMESİNE RAZI DEĞİLİM

Sultan Neslihan Seven, MHP Kadıköy İlçe Teşkilatı'na sunduğu istifa dilekçesinde ise şu satırlara yer verdi: 

"MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Anayasa teklifini meclis genel kurulunda evet oyu vereceğini açıklamış ve akabinde sahalara inip bu kararı için çalışacağını belirtmiştir.

Anayasa değişikliği adı altında dayatılan metin açık bir şekilde rejim değişikliğini ifade etmektedir. Cumhuriyet kazanımlarını ve Atatürk ilke ve inkılaplarının tümünü siyasi ikbal uğruna feda edilmesine bir Türk milliyetçisi olarak asla razı olmamaktayım.

Temsil ettiğim ve mensubu olduğum bu yüce camianın kahir ekseriyetinin de aynı düşünceleri paylaştığına olan inancım sonsuzdur.

Bundan böyle inançlarım doğrultusunda,  asla yıkılmayacağına inandığımız Cumhuriyet demokrasi, laik ve  Türk Milliyetçiliği yolunda mücadelem devam edecektir.

7 Aralık 2014 tarihli ilçe kongresi itibariyle seçilmiş bulunduğum ve gururla taşıdığım Kadıköy İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum.

 Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.

 Saygılarımla

S. Neslihan Seven

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.