Bahtiyar’ın Parolası: Üretim, İstihdam, Gelir

Bahtiyar’ın Parolası: Üretim, İstihdam, Gelir

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, DSO Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda Denizlili sanayicilere Üreten Denizli Modeli’ni, projelerini ve hedeflerini anlattı.

A+A-

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile birlikte Denizli Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Toplantısı’na katıldı. Denizlili sanayicilere projelerini anlatan Bahtiyar, tam not aldı.

"Üretime ve istihdama ihtiyacımız var."

Denizli’nin en büyük katma değere sahip olan kurumlarından Denizli Sanayi Odası’nda sanayicilerle konuşan Bahtiyar, Üreten Denizli Modeli’ni anlattı. Üreten Denizli Modeli’yle her alanda üretimi, Denizli’nin kaynaklarıyla maksimum kapasiteye çıkarmak istediklerini söyleyen Bahtiyar; “Denizli’nin sanayiden tarıma, bilimden sanata her alanda üretime ve üretilen ürünlerin gelire dönmesine ihtiyacı var. İstihdama ihtiyacı var. Huzurumuzu, refahımızı, barışımızı ve sağlığımızı korumak için bunu başarmak zorundayız.” dedi.   

“Üretmek isteyenin kapısında bekleriz.”

Millet İttifakı İYİ PARTİ Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, üretimi ve istihdamı arttıracak projeler hazırladıklarını ve bunun için bir seferberlik başlatacaklarını söyledi. Üretim seferberliğine katılan herkesin yanında olacaklarını ve onların yolunu açıp her türlü desteği vereceklerini kaydeden Bahtiyar, “Yeter ki üretelim. Üretmek isteyin. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak üretim seferberliğinin merkezinde ve öncüsü olacağız. Üretmek, istihdam oluşturmak ve gelir elde etmek isteyenlerin kapısında bekleriz. Onları desteklemek için projelerimizi ve imkanlarımızı ortaya sereriz.” dedi.

“Üretim tesisi açanlar bağış vermeyecek”

Denizli büyükşehir Belediyesi olarak Denizli’deki sanayiciler ve üreticilerle her zaman birlikte hareket edeceklerini kaydeden Bahtiyar; “Üretim tesisi açmak isteyenlerden bağış almayacağız. Her türlü desteği vereceğiz. Tesis kurmak isteyenlerin yollarını açmak, üretime ivme kazandırmak için projelerimiz hazır.” diye konuştu.

Sanayicilere teşekkür etti.

Millet İttifakı İYİ PARTİ Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Üreten, üretime destek veren istihdam alanları oluşturarak Denizli’ye katma değer sağlayan sanayicilerimizle bir arada olmaktan mutluyum. Birlikteliğimiz bundan sonra da devam edecek. Bu buluşmayı sağlayan Sanayi Odası Başkanımız Müjdat Keçeci’ye ve meclis üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.