Bakkallar Odası'ndan Eğlenceli Eğitim Semineri

Bakkallar Odası'ndan Eğlenceli Eğitim Semineri

Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından “Müşteri Tanımı ve Davranış Biçimleri” konulu eğitim semineri düzenlendi.

A+A-

Sarmaşık Düğün salonunda gerçekleştirilen seminere, Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Türker Eraslan, Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Ali Baran, Bakkallar Odası Başkanı Erol Tüzen, Oda Başkanları ve çok sayıda üye katıldı.

“SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Seminerin açış konuşmasını yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, yıl içerisinde üyelerini yakından ilgilendiren konularda seminer düzenlediklerini söyledi. Tüzen, “Bugünkü düzenlediğimiz seminerle birlikte toplam dört eğitim semineri gerçekleştirdik. Bugünkü seminerimizde “Müşteri tanımı ve Davranış biçimleri” ele alınacak.  Seminerlerimiz önümüzdeki yıl da devam edecek. Ancak sizden istediğimiz daha çok hangi konularda aydınlatıcı bilgi istediğini bize bildirin” dedi.

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE’NİN EN DONANIMLI USTALARINI YETİŞTİRMEK”

Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Ali Baran da konuşmasında “Hedefimiz okul olarak  Türkiye’nin en donanımlı ustalarını yetiştirmek. Bunun için de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu arada Bakkallar Odamızın düzenlediği bu tür seminerlerle de  esnafımızı  değişen şartlar konusunda bilgilendiriyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından  Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Türker Eraslan, “Müşteri Tanımı ve Davranış Biçimleri” konulu sunum yaptı.

MESUT GÜLER

 

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.