Baklan’da Her Sokakta Hizmet

Baklan’da Her Sokakta Hizmet

Baklan Belediyesi merkez ve mahallelerinde altyapı ve üstyapı eksikliklerinin giderilip tüm cadde ve sokaklarda kilit taşı döşemelerini tamamlandı.

A+A-

İlçede 4,5 senedir aralıksız süren çalışmalar çerçevesinde 370 bin metrekarelik kilit parke taşı döşendi.

“Halkımızı yazın tozuna, kışın çamuruna maruz kalmayacak”

İlçedeki çalışmalar hakkında konuşan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Birkaç aya kadar girilmedik, taş döşenmedik yol, sokak, cadde ve ev girişleri kalmayacaktır. Böylelikle halkımız bir daha yazın tozuna, kışın çamuruna maruz kalmayacaktır. İhtiyaç duyulan kilit taşları alınmış olup, personelimiz tarafından özveriyle çalışmalar sürdürülmektedir. Merkez ilçede altyapı eksikliklerinden olan içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon hatları ve arıtma tesisi inşaatında sona gelinmiş, halen devam ettirilmekte olan yüzey akış sularının yağmur suyu hattına bağlayacak olan mazgalların yapımına müteakip üstyapı cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşenmedik yer kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.

 “Sel ve feyezanlar önlenecek”

Başkan Gülsever, merkez ilçeyi tehdit eden üst derelerde 17 noktada tersip-bentler yapıldığını ve derenin ıslahının bitirildiğini, gerçekleştirilen çalışmalar ile Baklan ilçe merkezi olası sel ve feyezanlardan önlenmiş, ev, ağıl, ahır ve yaşamı tehdit eden yüzey akış suları kontrol altına alınmış olacağını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.