Baklan'da Heyecan Dorukta

Baklan'da Heyecan Dorukta

Baklan Belediyesi ve Toplu Konut İdare Başkanlığı (TOKİ) ortaklığıyla ilçede yapımı biten 128 konutun kura çekimi 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

A+A-

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Konutların Baklan ilçesinde yapılması için yoğun bir gayret sarf ettiklerini ve başardıklarını, bu şekilde ilçenin konut ihtiyacının büyük bir kısmının karşılanmış olduğunu ifade etti.

Baklan Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı ile ilçenin Denizli Caddesi üstünde yapımı biten 128 konut, Baklanlılar tarafından yoğun bir ilgi görmüştü. Sosyal donatı alanlarının da olduğu Baklan TOKİ Konutları, 3+1 ve 2+1 biçiminde yapılmış, inşaatı ise 13 ay devam etmişti.

Vatandaşlara müjde

Hak sahiplerinin heyecanlı bir şekilde beklediği kura çekim tarihi, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever tarafından açıklandı. Baklan TOKİ Konutları için çekiliş tarihinin 17 Mayıs Perşembe günü, saat 15.00'da olduğunu ifade eden Başkan Gülsever, konutların Baklan'da yapılması için yoğun bir gayret gösterdiklerini  ama başarılı olduklarını, böylelikle ilçenin konut ihtiyacının büyük bir kısmının karşılandığını, yakın bir tarihte 2. Etap, 88 konutun temelini atacaklarını, konutların yaşam standartının artmasına ve sosyal yaşamımızın güçlenmesine vesile olacağını, Baklan TOKİ Konutlarının ilçeyi daha iyi bir yaşantı alanı sunduğunu ve tüm halkı Baklan Belediye Kültür Merkezi'ndeki çekilişe davet ettiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.