Baklan'da Kıyasıya Yarıştılar

Baklan'da Kıyasıya Yarıştılar

Denizli, Baklan’da tek kurşun trap atışları gerçekleştirildi. Baklan Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü'nün yaptığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri Başkan Yusuf Gülsever tarafından verildi.

A+A-

Baklan Belediyesi Gürlük Trap Poligonu'nda yapılan yarışmaya Türkiye’nin farklı şehirlerinden pek çok avcı, atıcı ve doğaseverler katılımda bulundu. Yarışmaları çok sayıda kişi takip ederken, müsabakalarda yaklaşık yüz sporcu birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Yarışmalardan sonra ödül töreni yapıldı. Dereceye giren sporculara yarı-otomatik av tüfeği ve madalyaları sunuldu.

Amatörlerin yarışmış oldukları bölümde 1.liği Baklan'dan Hüsametti Yapsu alırken, 2.liği Ali Tumba, 3.lüğü ise Okay Kaya aldı. Milli sporcuların yarışmış oldukları profesyonel bölümde ise 1.liği Adnan Aksuyek, 2.liği Hasan Cezayirli, 3.lüğü ise Mehmet Göksu aldı.

Baklan ilçesinin doğa güzelliklerinin arasında gerçekleştirilen ödül törenine Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut İnan, Denizli Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı Anıl Demirtaş, Baklan Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Sefa Çakar, muhtarlar, avcılar, atıcılar, doğaseverler ve vatandaşlar katılımda bulundu.

HALKTAN İLGİ GÖRÜYOR

Törende konuşan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan'da uzun senelerdir, aralıksız süren ve halk tarafından da ilgi ile takip edilen, tek kurşun trap atış spor karşılaşmalarının ilçede yapılmasına vesile olan kulüp yöneticilerine ve katılımları ile kendilerini onurlandıran sporculara teşekkür ettiğini belirrti.

Trap atış sporlarının ilçede halk tarafından 22 senedir ilgi ile takip edilmesinin, gençlere sevdirilmesinin yarışmaları sürdürülebilir hale getirdiğini belirten Başkan Gülsever, avcılık ve atıcılık ile uğraşan tüm doğa sever sporcuların kendi içlerinde tanışıp kaynaşmasını ve dayanışmasını sağlamanın, yeni arkadaşlıklar oluşturmanın ve aynı zamanda kötü uğraş ve alışkanlık edinen gençleri atıcılığa özendirmenin, doğayı sevdirmek açısından bu gibi etkinliklerin son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.