Baklan’da Leylek Operasyonu

Baklan’da Leylek Operasyonu

Denizli ilinin Baklan ilçesinde, direkte bulunan yuvasından düşmüş olan yavru leylek, itfaiye ekibinin yardımı ile yeniden yerine konuldu.

A+A-

Denizli’nin Baklan ilçesinde bugün leylek seferberliği vardı. Yuvasından düştüğü görülen leylek duyarlı Baklan halkını harekete geçirdi ve gerekli girişimlerde bulunularak leylek yuvasına konuldu.

İnsanlık Ölmemiş

Son zamanlarda medyada görüntülenen hayvanlara şiddet görüntülerinin ardından Baklan’da meydana gelen olay “ insanlık ölmemiş ! ” dedirtti. Köpeği aracın arkasında bağlayıp sürükleyen, minik bir köpeğin ellerini ayaklarını kesip ölüme mahkum eden, bir inşaatın 3. Katından bir köpeğin boynuna ip takıp sallandıran insan kılığına girmiş canileri gördükçe insanlığından utanan kişiler, bugün Baklan’da yaşananları görünce bir nebze olsun insan olduğuna sevindi.

Baklan ilçesinde bu sabah, telefon direğinin tepesinde yuvası olan yavru leyleğin düştüğünü görmüş olan vatandaşlar yavru leyleği o yükseklikte bir yere koyamayacakları için hemen itfaiyeden yardım talep ettiler.

Hemen İtfaiye Çağrıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın Baklan Şubesi’ne bağlı olan birimleri, ihbar almaları ile leyleğin bulunduğu sokağa gittiler. Uçamadığı gözlenen yavru leyleği alan itfaiye görevlileri, merdivenli itfaiye aracını da kullanarak yuvaya ulaşıp kuşu tekrar yerine bıraktılar. Vatandaşlar kuşun yeniden yuvasına konulmasına çok sevindiler. Herkesi sevindiren başka bir şey ise o yükseklikten düşen yavru leyleğe bir şey olmamasıydı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.