Baklan Daha Da Güzel Olacak

Baklan Daha Da Güzel Olacak

Baklan Belediyesi tarafından yapılan hedef projelerden bir tanesi daha hayata geçiriliyor. Beyelli Mahallesi’nde yapılacak olan Kültür Merkezi’nin temelleri dualar ile atıldı.

A+A-

Baklan’a yakışacak bir Kültür Merkezi inşa etmek amacı ile projelendirilen 800 metrekarelik Kültür Merkezi’nin temelini Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever attı. Baklan Belediyesi tarafından Temmuz ayı meclis toplantısı sırasında yeni bir yatırım kararı alındı. Toplantıda Beyelli mahallesindeki gereksinimleri karşılayacak bir Kültür Merkezi projesi kararlaştırıldı. Beyelli Mahallesi’nde yapılmış olan Temel Atma Töreni’ne Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut İnan, konu ile alakalı mühendisler ve çevre sakinleri katılımda bulundular.

“Hizmet almayan mahalle kalmayacak”

Baklan ilçesinde yatırım almayan, değişim yaşanmamış mahallenin kalmayacağını dile getiren Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan ilçesinde halk ne istiyorsa, ne bekliyorsa onun olduğunu ve gerçekleştirildiğini, tüm mahallede gençlerin nişan - düğün etkinliklerinin, halkın mevlit törenlerinin, çocukların sünnet merasimlerinin, Ramazan ayı geldiğinde iftar yemeklerinin, kurumların eğitim ve toplantılarının rahat bir şekilde yapılabileceği kültür merkezlerine sahip olacağını, halkın beklentisi olan, Beyelli Mahallesindeki bu eksikliği hissedilen kültür merkezi inşaatının, kendilerinin duası ve desteğiyle ve Belediye personelinin özverili çalışmalarıyla yakın bir gelecekte tamamlanıp hizmete sunulacağını, Baklan ilçesi için, mahalleler için, halk için verdikleri hizmetlerde yanlarında olan ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sunduğunu ve Baklan’da yaşamın daha da güzel olacağını belirtti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.