Başkan Akcan'dan Hemşehrilerine İlginç Çağrı

Başkan Akcan'dan Hemşehrilerine İlginç Çağrı

Başkan Akcan'dan Hemşehrilerine İlginç Çağrı

A+A-

Denizliinternethaber.net isimli haber sitesinin haberine göre; Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kalp rahatsızlığı olan Çallıların Çal Belediyespor'un maçlarını izlememesini istedi. Bu ilginç çağrı büyük ses getirdi. 

İŞTE O HABER

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çal Belediyespor, hemen her maçta kırmızı kart görüyor, puan ya da puanlara uzatma dakikalarında hanesine yazdırıyor. Bu hafta da aynı senaryo tekrarlandı, Sarayköyspor’a 90+2.dakikada beraberlik golünü attılar. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Bu takım bizi kalpten götürecek. Lütfen kalp rahatsızlığı olan Çallılar bizim maçları izlemesin” dedi.

MUCİZE GİBİ

Çal Belediyespor, sahasında Sökespor ile oynadığı maçın ilk yarısında kırmızı kart gördü. Maçın son dakikalarında attığı golle 3 puanı kaptı. Yatağanspor deplasmanında, maçın uzatma dakikalarında rakip takımın şutu Çal’ın direğinde patladı, 3 puan daha aldı. Dikili Çandırlıgücü maçında da Çal Belediyespor 10 kişi kaldı. Maçın uzatma dakikalarında attığı golle kazandı. Uşak Vefaspor deplasmanında da maç bitti bitiyor derken, uzatmaların ikinci dakikasında Çal Belediyespor golü yine attı ve hanesine bir 3 puan daha yazdırdı.

Hafta sonu sahasında Sarayköyspor’u ağırlayan Çal Belediyespor, öne geçtiği maçın ilk yarısında kırmızı kart gördü. İkinci yarına geriye düştü. Maç bitti derken, golcü Gökhan Demir, maçın uzatma dakikalarında kafayı çaktı ve 2-2’lik beraberliği sağladı. Çal, beraberlik golüne sevinirken, 1 dakika sonra Sarayköyspor’un şutu direkten döndü.

LÜTFEN KALBİ OLAN MAÇA GELMESİN

Çal Belediyespor Başkanı Fethi Akcan, kalp rahatsızlığı olan Çallılar’ın Çal’ın maçlarını izlememesini istedi. Akcan, “Ben de bir süre önce kalp rahatsızlığı yaşadım. Bu takım beni de kalpten götürebilir. Allah korusun, korkmaya başladım. Her maç kırmızı kart görmeye başladık, her maç uzatma dakikalarında bulduğumuz gollerle seviniyoruz. Lütfen kalp rahatsızlığı olan Çallılar, bu takımın maçını izlemesin. Bu heyecan fırtınasına kalp dayanmaz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.