Başkan Arslan Bizzat İnceledi

Başkan Arslan Bizzat İnceledi

Çameli için büyük bir dönüşüm meydana getirecek olana Örtü Altı Yetiştiriciliği için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Antalya'da Bulunan Fide Üretim Tesislerini ve Seraları Gezdi.

A+A-

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Çameli Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Uğur ve Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Ofisi Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı GÖKÖZ ve Çambel koordinatörü Ahmet Sağdıç. Antalya Fide Teknik Elemanları tarafından serada sebze yetiştiriciliği konusunda bilgi aldı. Fidelik gezisinde Topraksız Tarım Yapan seralarda incelemeler yapan Başkan ARSLAN seralarda bulunan otomasyonları yerinde inceledi. Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu teknik elemanlarından Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı GÖKÖZ ve Antalya Fide Elemanları tarafından bilgiler alan Başkan ARSLAN Üreticinin en iyi şekilde verim alması için gerekli her şeyi yapacaklarını belirtti.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve Belediye Meclis Üyesi Fethi Uğur ,Çambel koordinatörü Ahmet Sağdıç ziyaretlerinden memnun kaldıklarını belirten Antalya Fide yetkilileri Çameli'nin Üreticisinin ve Çiftçisinin Yanında Bulunan Bir Başkana Sahip Oldukları için ne kadar şanslı olduklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.